Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Vår värld

Vad vore OnePartnerGroup utan alla våra fantastiska medarbetare? Varje dag arbetar vi för att se människor, deras styrkor och talanger och matcha dem med rätt tjänst och företag. Följ med några av våra medarbetare och se hur de skapar nya möjligheter varje dag.

 

 

Välkommen till oss!

Malin Vedman

För Malin Vedman, vd för OnePartnerGroup Örnsköldsvik, har det aldrig varit aktuellt att lämna sin hemstad. Läs mer om Malins syn på att vårda och uppskatta de fantastiska kompetenser som finns på orterna i takt med att attrahera nya förmågor.

Marcus Litborn

Verksamhetschef Marcus Litborn är en av nyckelspelarna i OnePartnerGroup som har varit med och byggt upp våra fyra kontor i Västergötland. Läs mer om hur Marcus erfarenhet av lagspel på elitnivå har påverkat hans ledarskap.

Jaana Fransson

Verksamhetschef Jaana hittade hem till OnePartnerGroup när hon tog steget till vår värld. Hör henne berätta om hur det är att göra skillnad, varje dag.

Rickard Fornes

VD för OnePartnerGroup i Örebro och Karlstad. Rickard hittade lagkänslan hos OnePartnerGroup. Här kan du läsa mer om hur Rickard får sin obotliga nyfikenhet stillad och hur det är möjligt att hitta 50 nya medarbetare på en dag.

Annika Lundberg

VD och senior rekryteringskonsult hos OnePartnerGroup i Kalmar. Läs mer om hur Annika lämnade den globala koncernen för den lokala marknaden, och varför just den lokala anknytningen är avgörande för framgången.

Carola Sandström

Försäljningschef på OnePartnerGroup i Göteborg, Borås och Varberg – tycker att den lokala förankringen är unik. Läs mer om Carolas föränderliga vardag och karriärresan som lett henne till OnePartnerGroup.

Julia Hermansson

Affärsområdeschef Östergötland Följ med på Julias resa från nyexaminerad student till affärsområdeschef. Här berättar hon mer om trivseln, energin och gemenskapen hos OnePartnerGroup som fick henne att hitta hem.

Christoffer Sjöstedt

VD Jämtland Christoffer gillar mål! Både fotbollsrelaterade – helst när Arsenal gör dem, och mänskliga sådana. Här berättar han mer om sin resa från att vara konsult till att bli vd för OnePartnerGroup Jämtland.

Stefan Forsberg

Affärsområdeschef Östergötland Dagar med både laganda och gemenskap är drömmen som blev till verklighet för Stefan. Hör mer om hans roll som affärsområdeschef.

Ahmad al Asaad

Konsult Åseda Ahmad berättar hur gemenskap, förtroende och hopp skapade chanser han knappt vågat drömma om. Hör om hans resa som nyanländ till konsult hos OnePartnerGroup.

Snabbkontakt

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart vi kan!
Har ni inget namn?
Vi vill gärna kunna kontakta dig...
Vi vill gärna kunna kontakta dig...
...
Vi behöver veta vilket kontor ni vill kontakta...
Vad vill du prata om...?
Tack vi kommer kontakta dig så snart som möjligt.