Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Rekrytering

Rekrytering som driver människor och företag framåt.

Rekrytering handlar om att förstå affären, se människor, deras styrkor och talanger och matcha dem med rätt tjänst och företag – då skapar vi nytta och möjligheter för både kandidaten och företaget. Och det är vi bra på.

Rekrytering som driver människor och företag framåt

Med väldefinierade processer, faktabaserade tester och gedigen erfarenhet hittar vi rätt kompetens och personlighet för ert företag.

Analys
I uppstarten av en rekryteringsprocess startar vi med en analys. Där går vi igenom era behov och förutsättningar. Att vi förstår såväl bolagets situation som utmaningarna och kravprofilen för den specifika tjänsten säkerställer en högkvalitativ leverans och en lyckad rekrytering av er nästa kollega och kommer gemensamt fram till hur ni vill att ert varumärke lyfts.

Search och annonsering
Efter uppstarten går vi gemensamt igenom vilka kanaler tjänsten ska annonseras i. Vi tar fram de kanaler som ger bäst utfall för typen av tjänst och kommer gemensamt fram hur vi bäst lyfter ert varumärke.

Urval och intervjuer
När ansökningarna börjar komma in görs initialt telefonintervjuer. De som är bäst lämpade tas vidare till en första intervju. Under den skapar vi oss en bred bild av kandidatens kompetens, vilja och målsättning och på vilket sätt hen blir en tillgång för uppdragsgivaren.

Parallellt med traditionella ansökningar pågår search via andra kanaler än annonsen för att maximera antalet kandidater som presenteras för er.

Kvalitetssäkring
De kandidater som ni anser bäst lämpade kan vi sedan genomföra utförliga tester på. Vi har möjlighet att testa både personlighet och drivkraft såväl som problemlösningsförmåga. Beroende på tjänst kan olika testverktyg erbjudas.

Utöver testerna kontaktar vi här även minst två referenser kandidaterna har angett och går igenom tjänstens viktiga områden.

Avslut och uppföljning
Ett sista led i rekryteringsprocessen är signering av det anställningsavtal som nu gör kandidaten till er nästa kollega.

Efter rekryteringsprocessen genomför vi en uppföljning när anställningen trätt i kraft. Detta för att säkerställa att on-boarding-processen gått som den ska och att er nya medarbetare nu kommit in i rollen.

*Tester och referenstagning kan läggas på olika delar i processen beroende på typ av tjänst och uppdrag.

Datadrivna
Vi kvalitetssäkrar och mäter kandidatupplevelsen i våra processer
Bred kunskap
Vi har gedigen erfarenhet och är licensierade i olika testverktyg
Trygghet
Vi säkerställer ert arbetsgivarvarumärke och erbjuder maximal synlighet genom våra annonspaket
Hur kan vi hjälpa dig?
Tveka inte att kontakta oss när du behöver hjälp!
Snabbt och lätt, inga konstigheter!

Vi finns på ett 50-tal orter från Malmö till Örnsköldsvik. Tillsammans är vi Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag.

 

  • Med energi och vilja att göra det lilla extra skapar vi mervärden
  • Kvalitetssäkrade processer och erfarenhet gör att du får rätt kompetens
  • Samarbete och partnerskap skapar lösningar som driver verksamheten framåt
  • Vi håller vad vi lovar och är alltid raka och ärliga mot dig som kund
  • Våra lösningar följer dina behov, både inom rekrytering och bemanning

Snabbkontakt

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart vi kan!
Har ni inget namn?
Vi vill gärna kunna kontakta dig...
Vi vill gärna kunna kontakta dig...
...
Vi behöver veta vilket kontor ni vill kontakta...
Vad vill du prata om...?
Tack vi kommer kontakta dig så snart som möjligt.