Jag söker jobb

image

Sidöversikt

Lediga jobb 01
Registrera dig 02
Varför välja oss 03
Jobbsökarguiden 04
Artiklar & Guider 05
FAQ 06
Lediga jobb01
Registrera dig02
Varför välja oss03
Jobbsökarguiden04
Artiklar & Guider05
FAQ06

Din bästa kollega i karriären

Din bästa kollega i karriären

Din bästa kollega i karriären

Lediga jobb

Visa filter

Filter

Plats/Område
Bransch
Omfattning

Du har sett 12/130

image

Hittar du inget jobb som passar dig?

Låt jobbet komma till dig genom att registrera dig i vår CV-databas. På så sätt visar du intresse för kommande tjänster som passar dig och kan bli kontaktad av oss.

Därför ska du välja OnePartnerGroup

Vad gör dig glad? Hur ska din bästa kollega vara? Vilka tider på dagen vill du träna? Som du märker är vi ovanligt nyfikna. Det är inte för att vara framfusig, utan för det finns över hundra viktiga faktorer som avgör hur lycklig man är på arbetet. Vi vet vilka frågor som mest relevanta för din bransch.

1

Hitta din kultur

En sak är gemensam oavsett utbildning, titlar och storlek på företag. Behovet av att trivas med människorna du jobbar med. Därför sätter vi stor vikt vid att företagskulturen ska matcha din personlighet. Vi värderar dina värderingar.

2

Låt jobben söka dig

Med hjälp av vårt nationella nätverk med företag och tjänster från hela landet har vi möjlighet att ändra spelreglerna. Till förmån för dig. Om du registrerar dig kan du låta de rätta jobben söka dig istället.

3

Garanterad trygghet

Vi tror på den svenska modellen av en arbetsmarknad som skyddar den anställde. När du tar en ny anställning via oss kan du känna dig trygg med att alla avtal – och dem finstilta raderna – har kontrollerats i minsta detalj. Vi låter dig bara skriva på något som uppfyller våra krav om schyssta villkor.

Jobbsökarguiden

(4 Steg)
1
Låt jobben hitta dig
2
Nätverka
3
Ansökan
4
Arbetsintervju

Artiklar & Guider

(Söka jobb)

Vanliga frågor

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för inspiration och värdefulla tips samt nyheter om vad som är på gång på arbetsmarknaden.

Vad passar bäst in på dig?

Vi hjälper företag att växa och ger människor arbete och möjligheter att utvecklas.

© Copyright 2024 OnePartnerGroup