Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag i Östersund

Besökadress
Storgatan 39
831 33 Östersund
Det var i Östersund allt började 1996 när företaget startade. På OnePartnerGroup i Östersund har vi vuxit och utvecklats med våra kunder i över 20 år. Det är därför vi idag kan erbjuda en sådan bredd inom rekrytering och bemanning. Vi arbetar med olika roller inom produktion, verkstadsindustri, lager och logistik, IT, administration, ekonomi och har mycket goda kontaktnät med kandidater till många typer av tjänstemannauppdrag.

Lediga jobb i Östersund

Vi är övertygade om att människor, och samhället i stort, behöver uppleva framgångar för att må bra och växa. Och här vill vi vara med och bidra med vår breda kompetens av att matcha rätt kandidat med rätt arbetsplats.

 

Så vad brinner du för? Vårt mål är att du ska hitta just ditt drömjobb och eftersom vi har partnerskap med ett stort utbud företag inom olika yrkeskategorier runt om i landet ser vi att den möjligheten finns. Du som arbetssökande kan genom vår hemsida enkelt se och söka de tjänster som är intressanta för just dig.

Senaste jobben

Innesäljare med fokus på order och logistik

Innesäljare med fokus på order och logistik

OnePartnerGroup Jämtland | Jämtlands län, Östersund | Marknadsföring/försäljning

Carlhag AB söker en resemontör/servicetekniker till Östersund

Carlhag AB söker en resemontör/servicetekniker till Östersund

Carlhag AB | Jämtlands län, Östersund | Bygg/anläggning/hantverk

Östersundshem söker en fastighetstekniker

Östersundshem söker en fastighetstekniker

Östersundshem AB | Jämtlands län, Östersund | Bygg/anläggning/hantverk

Platschef - affärsområde Entreprenad

Platschef - affärsområde Entreprenad

Reaxcer AB | Jämtlands län, Östersund | Chef/Ledning

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 14 augusti. Skynda dig att söka!
Saneringstekniker - Östersund

Saneringstekniker - Östersund

Ocab i Östersund | Jämtlands län, Östersund | Övrigt

Se alla jobb i Östersund
Kontakta oss
Tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp eller har frågor om våra tjänster och lediga jobb i Östersund.
Följ vår vardag

Vi är Jämtlands lokalaste

Ser dina unika behov
Med vår långa närvaro har vi byggt upp både erfarenhet och ett stort nätverk. Vi har alltid funnits nära kunderna och känner det lokala näringslivet väl. Det gör att vi kan hjälpa dig med hela rekryterings- och bemanningsprocessen, eller delar av den.

– Det är en spännande tid nu. Många företag är i behov av att rekrytera och anställa, vilket vi tycker är kul. Varje kunds behov är unikt och vi lyssnar alltid in kundens förutsättningar och önskemål, berättar Christoffer Sjöstedt som är vd på OnePartnerGroup, före detta Kornboden, i Östersund.

Säkrar kompetens lokalt och utifrån
Att hitta den rätta personen vid rekryteringar är ett jobb som kräver både kunskap och bra tillvägagångssätt. OnePartnerGroup har rekryterare som gör både intervjuer och tester enligt en kompetensbaserad rekryteringsmodell. Här blir erfarenheten viktig – att kunna skapa en helhetsbild av kandidaten, ge rekommendationer och sedan hjälpa kunden med urvalet av rätt kandidater.

– Vi breddar hela tiden våra nätverk och är vägen in till arbete. Det handlar om att finnas där våra kandidater är och veta vilka kanaler som funkar bäst. För oss är det också självklart att samverka med andra aktörer för att exempelvis locka hemvändare att flytta tillbaka, men också locka hit nya människor. Vi har ett ansvar att representera Jämtland/Härjedalen och näringslivet på bästa sätt för att hjälpa våra kunder att säkra rätt kompetens, avslutar Christoffer Sjöstedt.
Certifikat
Social hållbarhet
Vi på OnePartnerGroup bryr oss om alla i vårt samhälle. Allt vi gör grundar sig i vår vilja att varje dag, på ett hållbart sätt, integrera människor i arbete. Därför jobbar vi aktivt och medvetet med Corporate Social Responsibility.
Faktureringsadress
[email protected]
OnePartnerGroup Jämtland AB
Mogölsvägen 4
554 75 Jönköping
Besökadress
Storgatan 39
831 33 Östersund
Resurs 1