Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag i Östersund

Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag i Östersund

Besökadress
Storgatan 39
831 33 Östersund
Det var i Östersund allt började 1996 när företaget startade. På OnePartnerGroup i Östersund har vi vuxit och utvecklats med våra kunder i över 20 år. Det är därför vi idag kan erbjuda en sådan bredd inom rekrytering och bemanning. Vi arbetar med olika roller inom produktion, verkstadsindustri, lager och logistik, IT, administration, ekonomi och har mycket goda kontaktnät med kandidater till många typer av tjänster.

Lediga jobb i Östersund

Vi är övertygade om att människor, och samhället i stort, behöver uppleva framgångar för att må bra och växa. Och här vill vi vara med och bidra med vår breda kompetens av att matcha rätt kandidat med rätt arbetsplats.

 

Så vad brinner du för? Vårt mål är att du ska hitta just ditt drömjobb och eftersom vi har partnerskap med ett stort utbud företag inom olika yrkeskategorier runt om i landet ser vi att den möjligheten finns. Du som arbetssökande kan genom vår hemsida enkelt se och söka de tjänster som är intressanta för just dig.

Senaste jobben

Mählers & Söner söker maskinkonstruktör

Mählers & Söner söker maskinkonstruktör

AB Mählers & Söner | Jämtlands län, Strömsund | Ingenjörsyrken

Drift- och underhållstekniker till Hammarforsen

Drift- och underhållstekniker till Hammarforsen

Statkraft Sverige AB | Jämtlands län, Ragunda | Bygg/anläggning/hantverk

Administratör för kortare hel-/deltids uppdrag hos kund

Administratör för kortare hel-/deltids uppdrag hos kund

OnePartnerGroup Jämtland AB | Jämtlands län, Krokom | Administration/kundservice/HR

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 10 december. Skynda dig att söka!
Hilleberg the Tentmaker söker Ekonomi-/Platschef

Hilleberg the Tentmaker söker Ekonomi-/Platschef

Hilleberg The Tentmaker AB | Jämtlands län, Östersund | Chef/Ledning

Drift och Underhållstekniker till Ögonfägnaden

Drift och Underhållstekniker till Ögonfägnaden

Statkraft Sverige AB | Jämtlands län, Strömsund | Bygg/anläggning/hantverk

Se alla jobb i Östersund
Kontakta oss
Tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp eller har frågor om våra tjänster och lediga jobb i Östersund.

Vi är Jämtlands lokalaste

Ser dina unika behov
Med vår långa närvaro har vi byggt upp både erfarenhet och ett stort nätverk. Vi har alltid funnits nära kunderna och känner det lokala näringslivet väl. Det gör att vi kan hjälpa dig med hela rekryterings- och bemanningsprocessen, eller delar av den.

– Det är en spännande tid nu. Många företag är i behov av att rekrytera och anställa, vilket vi tycker är kul. Varje kunds behov är unikt och vi lyssnar alltid in kundens förutsättningar och önskemål, berättar Christoffer Sjöstedt som är vd på OnePartnerGroup, före detta Kornboden, i Östersund.

Säkrar kompetens lokalt och utifrån
Att hitta den rätta personen vid rekryteringar är ett jobb som kräver både kunskap och bra tillvägagångssätt. OnePartnerGroup har rekryterare som gör både intervjuer och tester enligt en kompetensbaserad rekryteringsmodell. Här blir erfarenheten viktig – att kunna skapa en helhetsbild av kandidaten, ge rekommendationer och sedan hjälpa kunden med urvalet av rätt kandidater.

– Vi breddar hela tiden våra nätverk och är vägen in till arbete. Det handlar om att finnas där våra kandidater är och veta vilka kanaler som funkar bäst. För oss är det också självklart att samverka med andra aktörer för att exempelvis locka hemvändare att flytta tillbaka, men också locka hit nya människor. Vi har ett ansvar att representera Jämtland/Härjedalen och näringslivet på bästa sätt för att hjälpa våra kunder att säkra rätt kompetens, avslutar Christoffer Sjöstedt.


Varför välja vårt bemannings- och rekryteringsföretag i Östersund?

Många gånger är det faktiskt billigare att använda sig av rekrytering eller bemanning, inte minst när ni är ute efter personal under en tidsbegränsad period. Vi säkerställer att ni får kandidater med egenskapet och färdigheter som ni söker, och ni behöver inte lägga tid och pengar på något som kan sluta i en felrekrytering. Med vår breda kompetens, stora kontaktnät och vår goda kunskap om den lokala arbetsmarknaden är vi ett tryggt val för företag som är i behov av rekrytering eller bemanning.
MER OM OSS
Certifikat
Svensk digital handel
DI Gasell
ID 06
Auktoriserat rekryteringsföretag
Auktoriserat bemanningsföretaag
Svenskt tillväxtindex
Svenskt näringsliv
Karriärföretag 2024
Faktureringsadress
[email protected]
OnePartnerGroup Jämtland AB
Mogölsvägen 4
554 75 Jönköping
Besökadress
Storgatan 39
831 33 Östersund

FAQ : Vårt rekryterings- och bemanningsföretag i Östersund

Vilket är det bästa bemanningsföretaget för studenter och yrkesverksamma i Östersund?
Vi på OnePartnerGroup har lång erfarenhet inom bemanning i Östersund. Utifrån vårt breda kontaktnät och vår goda insyn i den lokala arbetsmarknaden kan vi snabbt tillgodose era personalbehov och hitta rätt kandidat för dig.

 

Hur fungerar ett bemanningsföretag?
Ett bemanningsföretag arbetar med att hyra ut personal till företag under olika tidsperioder beroende på företagets önskan. Ibland handlar det om att företaget vill testa om bemanningspersonalen är rätt match för dom och tar över anställningen efter en viss period. Andra gånger handlar det om att företaget behöver extra personal under en begränsad tidsperiod.

 

Hur ser processen för rekrytering ut?

OnePartnerGroups rekryteringsprocess anpassas alltid efter kundens önskemål och behov av kandidater, men det ser ofta ut på följande vis:

  • utförande av behovsanalys
  • annonsering av positionen
  • urval och intervjuer
  • kvalitetssäkring av lämpliga kandidater
  • avslut och uppföljning.
Social hållbarhet
Vi på OnePartnerGroup bryr oss om alla i vårt samhälle. Allt vi gör grundar sig i vår vilja att varje dag, på ett hållbart sätt, integrera människor i arbete. Därför jobbar vi aktivt och medvetet med Corporate Social Responsibility.
Resurs 1