Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Välkommen till Växjös lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag

Faktureringsadress
[email protected]
OnePartnerGroup Sydost AB
Mogölsvägen 4
555 93 Jönköping
Besökadress
Honnörsgatan 12
352 36 Växjö
Här, i Europas grönaste stad händer det väldigt mycket. Staden växer och nya, hållbara byggnader ser dagens ljus samtidigt som de gamla vackra klenoderna som Teleborgs slott står kvar och fortsätter att förgylla vår tillvaro – precis som vårt Lakers förgyllt oss med SM-guld. Vi hjälper dig som söker jobb och dig som söker personal att förgylla tillvaron.

Välkommen till oss på I11-området så matchar vi rätt kompetens med rätt lediga jobb genom både rekrytering och bemanning! Tillsammans blir vi vinnare!

Lediga jobb i Växjö

Vi är övertygade om att människor, och samhället i stort, behöver uppleva framgångar för att må bra och växa. Och här vill vi vara med och bidra med vår breda kompetens av att matcha rätt kandidat med rätt arbetsplats.

 

Så vad brinner du för? Vårt mål är att du ska hitta just ditt drömjobb och eftersom vi har partnerskap med ett stort utbud företag inom olika yrkeskategorier runt om i landet ser vi att den möjligheten finns. Du som arbetssökande kan genom vår hemsida enkelt se och söka de tjänster som är intressanta för just dig.

Senaste jobben

Elingenjör till Södra Cell i Mörrum

Elingenjör till Södra Cell i Mörrum

Södra Cell | Kronobergs län, Växjö | Elkraftsingenjör

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Orderadministratör till Wilo Nordic AB

Orderadministratör till Wilo Nordic AB

OnePartnerGroup | Kronobergs län, Växjö | Administration/kundservice

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 1 mars. Skynda dig att söka!
Konsultchef till OnePartnerGroup i Karlskrona

Konsultchef till OnePartnerGroup i Karlskrona

OnePartnerGroup | Kronobergs län, Växjö | Ekonomi/redovisning/inköp

Cetetherm söker en kommersiell innesäljare till Ronneby

Cetetherm söker en kommersiell innesäljare till Ronneby

Cetetherm | Kronobergs län, Växjö | Övrigt

Innesäljare till DHL Freight i Växjö

Innesäljare till DHL Freight i Växjö

DHL Freight | Kronobergs län, Växjö | Innesäljare

Se alla jobb i Växjö
– en långsiktig affär

Rekrytering

Vår rekryteringsprocess är gedigen och genomtänkt och innehåller allt från behovsanalys till presentation av slutkandidater.

Det innebär att du får en effektiv rekrytering med hög kvalitet och en bra kandidatupplevelse. Vi tror på ett partnerskap där vi tillsammans skapar lösningar som driver människor och företag framåt.

Vi använder oss av flera olika verktyg för att hitta rätt kandidater snabbt, bland annat LinkedIn Recruiter. Vi är även licensierade i olika testverktyg, så som personlighets- och färdighetstester via ASSESSIO och vi är stolta över vår objektiva urvalsprocess. Genom den kan vi med väl beprövade metoder och grundlig research låta fakta och kompetens gå före snygga CVn. Vi är ett auktoriserat rekryteringsföretag. Vi mäter kandidatupplevelsen, på så sätt säkerställer vi ert arbetsgivarvarumärke genom hela rekryteringsprocessen.

Mer om rekrytering
– för tillfälliga behov

Bemanning

Behovet av medarbetare kan snabbt förändras. Vi hjälper dig med personalförsörjningen i alla lägen genom enkla och kostnadseffektiva lösningar. Oavsett vilken kompetens du behöver, kan vi hjälpa dig att hitta rätt person. Vi hyr ut kompetens för kortare och längre uppdrag inom bland annat ekonomi, IT, administration, produktion och distribution.

Vi har mycket god insyn i den lokala arbetsmarknaden och kan därför snabbt tillgodose dina personalbehov. Det gör att du kan fokusera på din verksamhet, medan vi löser dina kompetensbehov.

Vi kan erbjuda dig välutbildad, engagerad och pålitlig personal med bred erfarenhet från olika typer av företag och branscher. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och har självklart kollektivavtal och relevanta försäkringar för våra medarbetare.

Mer om bemanning

Hyrrekrytering

Hyrrekrytering innebär att du först hyr in en konsult under en överenskommen tid med målsättningen att ta över konsulten i anställning efter periodens slut. Vi anställer konsulten och står för provanställning. En hyrrekrytering är ett smidigt sätt för er som företag att ta in ny kompetens och prova på, om allt känns bra går anställning över till er efter en period.

Nyfiken på hur vi kan hjälpa dig?

Öppet hus

Vi vill att ditt jobbsökande ska vara roligt, socialt och utvecklande och därför har vi Öppet hus varje tisdag kl 13.30-14.30

 

Varje vecka har vi Öppet hus, ett bra tillfälle för dig att presentera dig personligen för oss. En möjlighet där vi får träffas personligen och vi kan hjälpa dig med ditt jobbsökande. Ta med ditt cv och kom och prata jobb med oss.

Välkommen!

Är du interimskonsult?
Vill du ha hjälp att sälja in din kompetens i våra nätverk? Vi arbetar med interimslösningar och hjälper våra kunder när de har behov av att snabbt hitta kompetens som kan hjälpa dem med kortare eller längre uppdrag.
IPU Personlighetsanalys
Att förstå sig själv är grunden i all kommunikation. Personligheter är komplexa och nu kan vi hjälpa dig att identifiera dina styrkor, möjligheter och svagheter med hjälp av IPUs beteendestilar och drivkrafter.

Improvement
Inflyttarservice, individ- och organisationsutveckling

Har du svårt att få rätt sökande till attraktiva tjänster?
Vi kan hjälpa dig att få fler lyckade och långsiktiga rekryteringar genom att göra det enklare för din personal att trivas och kunna rota sig i sin nya hemmiljö.

 

Läs mer

Följ vår vardag

Vi är Växjös lokalaste

OnePartnerGroup Växjö är en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Genom oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och HR-stöd. Vårt breda kontaktnät och goda lokalkännedom gör att vi också kan erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

Vi är en trygg och professionell samarbetspartner som med kreativitet, hög kvalitet och ett mycket gott lagarbete, driver företag och människor framåt.
Mer om OnePartnerGroup
Nyheter
Superhjältar mot cancer
Bli vinnare med jämställdhet och mångfald
Är du redo för morgondagens möjligheter?
Vi samarbetar med
Certifikat
Social hållbarhet
Vi på OnePartnerGroup bryr oss om alla i vårt samhälle. Allt vi gör grundar sig i vår vilja att varje dag, på ett hållbart sätt, integrera människor i arbete. Därför jobbar vi aktivt och medvetet med Corporate Social Responsibility.
Faktureringsadress
[email protected]
OnePartnerGroup Sydost AB
Mogölsvägen 4
555 93 Jönköping
Besökadress
Honnörsgatan 12
352 36 Växjö
Resurs 1