Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Välkommen till Växjös lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag

Faktureringsadress
[email protected]
OnePartnerGroup Sydost AB
Mogölsvägen 4
554 75 Jönköping
Besökadress
Honnörsgatan 12
352 36 Växjö
Här, i Europas grönaste stad händer det väldigt mycket. Staden växer och nya, hållbara byggnader ser dagens ljus samtidigt som de gamla vackra klenoderna som Teleborgs slott står kvar och fortsätter att förgylla vår tillvaro – precis som vårt Lakers förgyllt oss med SM-guld. Vi hjälper dig som söker jobb och dig som söker personal att förgylla tillvaron.

Välkommen till oss på I11-området så matchar vi rätt kompetens med rätt lediga jobb genom både rekrytering och bemanning! Tillsammans blir vi vinnare!

Lediga jobb i Växjö

Vi är övertygade om att människor, och samhället i stort, behöver uppleva framgångar för att må bra och växa. Och här vill vi vara med och bidra med vår breda kompetens av att matcha rätt kandidat med rätt arbetsplats.

 

Så vad brinner du för? Vårt mål är att du ska hitta just ditt drömjobb och eftersom vi har partnerskap med ett stort utbud företag inom olika yrkeskategorier runt om i landet ser vi att den möjligheten finns. Du som arbetssökande kan genom vår hemsida enkelt se och söka de tjänster som är intressanta för just dig.

Senaste jobben

Software Engineer

Software Engineer

Kronobergs län, Växjö | Ingenjörsyrken

Senior Software Engineer

Senior Software Engineer

Kronobergs län, Växjö | Ingenjörsyrken

Verksamhetsutvecklare för systemstöd till Rottne Industri

Verksamhetsutvecklare för systemstöd till Rottne Industri

Kronobergs län, Växjö | Industri/Produktion

Planning Manager Operations Sweden - Gunnebo Industries

Planning Manager Operations Sweden - Gunnebo Industries

Kronobergs län, Växjö | Industri/Produktion

Application SW Engineer till Danfoss

Application SW Engineer till Danfoss

Kronobergs län, Växjö | Ingenjörsyrken

Se alla jobb i Växjö
– en långsiktig affär

Rekrytering

Vår rekryteringsprocess är gedigen och genomtänkt och innehåller allt från behovsanalys till presentation av slutkandidater.

Det innebär att du får en effektiv rekrytering med hög kvalitet och en bra kandidatupplevelse. Vi tror på ett partnerskap där vi tillsammans skapar lösningar som driver människor och företag framåt.

Vi använder oss av flera olika verktyg för att hitta rätt kandidater snabbt, bland annat LinkedIn Recruiter. Vi är även licensierade i olika testverktyg, så som personlighets- och färdighetstester via ASSESSIO och vi är stolta över vår objektiva urvalsprocess. Genom den kan vi med väl beprövade metoder och grundlig research låta fakta och kompetens gå före snygga CVn. Vi är ett auktoriserat rekryteringsföretag. Vi mäter kandidatupplevelsen, på så sätt säkerställer vi ert arbetsgivarvarumärke genom hela rekryteringsprocessen.

Mer om rekrytering
– för tillfälliga behov

Bemanning

Behovet av medarbetare kan snabbt förändras. Vi hjälper dig med personalförsörjningen i alla lägen genom enkla och kostnadseffektiva lösningar. Oavsett vilken kompetens du behöver, kan vi hjälpa dig att hitta rätt person. Vi hyr ut kompetens för kortare och längre uppdrag inom bland annat ekonomi, IT, administration, produktion och distribution.

Vi har mycket god insyn i den lokala arbetsmarknaden och kan därför snabbt tillgodose dina personalbehov. Det gör att du kan fokusera på din verksamhet, medan vi löser dina kompetensbehov.

Vi kan erbjuda dig välutbildad, engagerad och pålitlig personal med bred erfarenhet från olika typer av företag och branscher. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och har självklart kollektivavtal och relevanta försäkringar för våra medarbetare.

Mer om bemanning

Hyrrekrytering

Hyrrekrytering innebär att du först hyr in en konsult under en överenskommen tid med målsättningen att ta över konsulten i anställning efter periodens slut. Vi anställer konsulten och står för provanställning. En hyrrekrytering är ett smidigt sätt för er som företag att ta in ny kompetens och prova på, om allt känns bra går anställning över till er efter en period.

Kontakta oss

Urval av avslutade rekryteringsuppdrag
– chefer och specialister

Alvesta Energi - Verksamhetschef
Danfoss Power Solutions AB - Software Product Application Engineering Manager
Dasa control systems AB - Försäljnings - & marknadschef
Duroc machine tool AB - VD
Formac Production AB - Logistik- & produktionschef
Nordic e-commerce Group AB - Market manager
Outnorth AB - CPO
Schunk carbon technology AB - Försäljningschef
Sweden Company Staff AB - VD
Uppcom AB - IT-chef

Atteviks Lastvagnar AB - Platschef
Finnvedens lastvagnar - Regionchef
Gunnebo - Kvalitetschef
Hushållningssällskapet Juridik AB - VD
Länsförsäkringar Kronoberg - Risk manager
Nelson garden - Strategisk inköpare
Profilgruppen - Strategisk inköpare
Willo - Ekonomichef
Växjö Energi AB - HSE-Chef

Andritz AB - Controller
Anebyhusgruppen AB - Ekonomichef
APP Properties AB - Affärsområdeschef
Axcell Fastighetspartner AB - VD
ECS Entreprenörscertifiering Skog AB - VD
Hydro Buildning System Sweden AB - Försäljningschef
ICA Maxi Växjö - HR ansvarig
JOOL Invest AB - IT Chef
Lessebo Paper AB - VD
Länsförsäkringar Kronoberg - Chef Privatrådgivare

AB Karlskronahem - Projektledare
Asfaltsbolaget Sverige AB - Projektchef
Eurofins food & argo testing Sweden AB - Business Unit Manager
Karlshamn Energi vatten AB - Miljöingenjör
Karlshamn Energi vatten AB - VA-strateg
Kristianstad Kommun - Entreprenadingenjör
NFO Drives AB - Exportsäljare
Tarkett AB - Teknikchef
Tarkett AB - Manager Safety, Fire & Security
Är du interimskonsult?
Vill du ha hjälp att sälja in din kompetens i våra nätverk? Vi arbetar med interimslösningar och hjälper våra kunder när de har behov av att snabbt hitta kompetens som kan hjälpa dem med kortare eller längre uppdrag.

Har du eget företag och gedigen arbetslivserfarenhet? Har du lätt för att sätta dig in i nya uppdrag? Är du van att ta ansvar och få saker och ting gjorda från första stund? Då kanske vi kan hitta en gemensam lösning! Vi har ett väl utvecklat nätverk med många företag och får ständigt in förfrågningar på interima tjänster.

Öppet hus inställt

Med anledning av risken för smittspridning av coronaviruset har vi på OnePartnerGroup Sydost beslutat att stänga för oannonserade besök tills vidare. Tyvärr behöver vi därmed även ställa in Öppet hus, som vi normalt har på tisdagar.

 

Vill du som kandidat komma i kontakt med oss hänvisar vi till kandidatansvarig Mia Cipra; [email protected]

 

Vi hoppas på er förståelse och att vi snart kan ses som vanligt igen!

IPU Personlighetsanalys
Att förstå sig själv är grunden i all kommunikation. Personligheter är komplexa och nu kan vi hjälpa dig att identifiera dina styrkor, möjligheter och svagheter med hjälp av IPUs beteendestilar och drivkrafter.
Följ vår vardag

Vi är Växjös lokalaste

OnePartnerGroup Växjö är en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Genom oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och HR-stöd. Vårt breda kontaktnät och goda lokalkännedom gör att vi också kan erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

Vi är en trygg och professionell samarbetspartner som med kreativitet, hög kvalitet och ett mycket gott lagarbete, driver företag och människor framåt.
Mer om OnePartnerGroup
Nyheter
Har du koll på framtidens megatrender? Artificiell intelligens – hot eller möjlighet?
Möt våra LIA-studenter Erik och Gabriel
Har du koll på framtidens megatrender? Det här kommer ökad flexibilitet och rörlighet att innebära för dig!
Certifikat
Social hållbarhet
Vi på OnePartnerGroup bryr oss om alla i vårt samhälle. Allt vi gör grundar sig i vår vilja att varje dag, på ett hållbart sätt, integrera människor i arbete. Därför jobbar vi aktivt och medvetet med Corporate Social Responsibility.
Faktureringsadress
[email protected]
OnePartnerGroup Sydost AB
Mogölsvägen 4
554 75 Jönköping
Besökadress
Honnörsgatan 12
352 36 Växjö
Resurs 1