Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag i Hälsingland

Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag i Hälsingland

Besökadress
Långgatan 10
828 32 Edsbyn
Här i Sveriges skogtätaste landskap startade OnePartnerGroup Hälsingland upp 2017 och idag har vi kontor både i Edsbyn, Hudiksvall och Ljusdal. I Hälsingland är bandyfästet starkt och här möter du Oscar Jonsson och Jessica Larsson, båda välkända med lokal anknytning och kunskap om den verklighet som finns lokalt på arbetsmarknaden. De har jobbat som ett team under flera år och kompletterar varandra bra.

Lediga jobb i Hälsingland

Vi är övertygade om att människor, och samhället i stort, behöver uppleva framgångar för att må bra och växa. Och här vill vi vara med och bidra med vår breda kompetens av att matcha rätt kandidat med rätt arbetsplats.

 

Så vad brinner du för? Vårt mål är att du ska hitta just ditt drömjobb och eftersom vi har partnerskap med ett stort utbud företag inom olika yrkeskategorier runt om i landet ser vi att den möjligheten finns. Du som arbetssökande kan genom vår hemsida enkelt se och söka de tjänster som är intressanta för just dig.

Senaste jobben

Trafikledare till Mohlins Bussar

Trafikledare till Mohlins Bussar

Mohlins Bussar AB | Gävleborgs län, Hudiksvall | Lager/logistik/transport

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 15 december. Skynda dig att söka!
Spontanansökan Trux

Spontanansökan Trux

Trux AB | Gävleborgs län, Ljusdal | Industri/Produktion

Se alla jobb i Hälsingland
Kontakta oss
Tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp eller har frågor om våra tjänster och lediga jobb i Hälsingland.

Vi är Hälsinglands lokalaste

OnePartnerGroup Hälsingland är en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Genom oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och HR-stöd. Vårt breda kontaktnät och goda lokalkännedom gör att vi också kan erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

Vi är en trygg och professionell samarbetspartner som med kreativitet, hög kvalitet och ett mycket gott lagarbete, driver företag och människor framåt.
Certifikat
Svensk digital handel
DI Gasell
ID 06
Auktoriserat rekryteringsföretag
Auktoriserat bemanningsföretaag
Svenskt tillväxtindex
Svenskt näringsliv
Karriärföretag 2024
Social hållbarhet
Vi på OnePartnerGroup bryr oss om alla i vårt samhälle. Allt vi gör grundar sig i vår vilja att varje dag, på ett hållbart sätt, integrera människor i arbete. Därför jobbar vi aktivt och medvetet med Corporate Social Responsibility.
Faktureringsadress
[email protected]
OnePartnerGroup Hälsingland AB
Mogölsvägen 4
554 75 Jönköping
Besökadress
Långgatan 10
828 32 Edsbyn
Resurs 1