Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Välkommen till Norrköpings lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag

Besökadress
Sjötullsgatan 35
602 28 Norrköping
Norrköping. Eller Peking? Kärt barn har många namn. Här i Östergötlands norra stad har vi mycket att vara stolta över. Södra promenaden, spårvagnarna, Holmenområdet, Himmelstalundsområdet och ”Parken”. Vi har något för alla.

Precis likadant är det med näringslivet – vi har något för alla. Vi på OnePartnerGroup i Norrköping hjälper dig som söker jobb och dig som söker personal genom att matcha rätt kompetens med rätt lediga jobb genom både rekrytering och bemanning.

Lediga jobb i Norrköping

Vi är övertygade om att människor, och samhället i stort, behöver uppleva framgångar för att må bra och växa. Och här vill vi vara med och bidra med vår breda kompetens av att matcha rätt kandidat med rätt arbetsplats.

 

Så vad brinner du för? Vårt mål är att du ska hitta just ditt drömjobb och eftersom vi har partnerskap med ett stort utbud företag inom olika yrkeskategorier runt om i landet ser vi att den möjligheten finns. Du som arbetssökande kan genom vår hemsida enkelt se och söka de tjänster som är intressanta för just dig.

Senaste jobben

Rekryterare/Talent Acquisition Specialist/Researcher till OnePartnerGroup

Rekryterare/Talent Acquisition Specialist/Researcher till OnePartnerGroup

Östergötlands län, Linköping | Administration/kundservice/HR

Miljöingenjör till Tekniska verken

Miljöingenjör till Tekniska verken

Östergötlands län, Linköping | Ingenjörsyrken

Resemontörer till expansiva LLENTAB!

Resemontörer till expansiva LLENTAB!

Östergötlands län, Norrköping | Övrigt

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 30 november. Skynda dig att söka!
Montör till Ramirent i Linköping

Montör till Ramirent i Linköping

Östergötlands län, Mjölby | Övrigt

Teknisk projektsäljare till Swedfarm

Teknisk projektsäljare till Swedfarm

Östergötlands län, Linköping | Marknadsföring/försäljning

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 5 december. Skynda dig att söka!
Se alla jobb i Norrköping
– en långsiktig affär

Rekrytering

Vår rekryteringsprocess är gedigen och genomtänkt och innehåller allt från behovsanalys till presentation av slutkandidater.

Det innebär att du får en effektiv rekrytering med hög kvalitet och en bra kandidatupplevelse. Vi tror på ett partnerskap där vi tillsammans skapar lösningar som driver människor och företag framåt.

Vi använder oss av flera olika verktyg för att hitta rätt kandidater snabbt, bland annat LinkedIn Recruiter. Vi är även licensierade i olika testverktyg, så som personlighets- och färdighetstester via ASSESSIO och vi är stolta över vår objektiva urvalsprocess. Genom den kan vi med väl beprövade metoder och grundlig research låta fakta och kompetens gå före snygga CVn. Vi är ett auktoriserat rekryteringsföretag. Vi mäter kandidatupplevelsen, på så sätt säkerställer vi ert arbetsgivarvarumärke genom hela rekryteringsprocessen.

Mer om rekrytering
– för tillfälliga behov

Bemanning

Behovet av medarbetare kan snabbt förändras. Vi hjälper dig med personalförsörjningen i alla lägen genom enkla och kostnadseffektiva lösningar. Oavsett vilken kompetens du behöver, kan vi hjälpa dig att hitta rätt person. Vi hyr ut kompetens för kortare och längre uppdrag inom bland annat ekonomi, IT, administration, produktion och distribution.

Vi har mycket god insyn i den lokala arbetsmarknaden och kan därför snabbt tillgodose dina personalbehov. Det gör att du kan fokusera på din verksamhet, medan vi löser dina kompetensbehov.

Vi kan erbjuda dig välutbildad, engagerad och pålitlig personal med bred erfarenhet från olika typer av företag och branscher. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och har självklart kollektivavtal och relevanta försäkringar för våra medarbetare.

Mer om bemanning

Hyrrekrytering

Hyrrekrytering innebär att du först hyr in en konsult under en överenskommen tid med målsättningen att ta över konsulten i anställning efter periodens slut. Vi anställer konsulten och står för provanställning. En hyrrekrytering är ett smidigt sätt för er som företag att ta in ny kompetens och prova på, om allt känns bra går anställning över till er efter en period.

Nyfiken på hur vi kan hjälpa dig?
Följ vår vardag
Nyheter

Vi är Norrköpings lokalaste

OnePartnerGroup Norrköping är en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Genom oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och HR-stöd. Vårt breda kontaktnät och goda lokalkännedom gör att vi också kan erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

Vi är en trygg och professionell samarbetspartner som med kreativitet, hög kvalitet och ett mycket gott lagarbete, driver företag och människor framåt.
Mer om OnePartnerGroup
Vi samarbetar med
Certifikat
Social hållbarhet
Vi på OnePartnerGroup bryr oss om alla i vårt samhälle. Allt vi gör grundar sig i vår vilja att varje dag, på ett hållbart sätt, integrera människor i arbete. Därför jobbar vi aktivt och medvetet med Corporate Social Responsibility.
Faktureringsadress
[email protected]
OnePartnerGroup Norrköping AB
Mogölsvägen 4
554 75 Jönköping
Besökadress
Sjötullsgatan 35
602 28 Norrköping
Resurs 1