Norrköping

Välkommen till Norrköpings lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag

Norrköping. Eller Peking? Kärt barn har många namn. Här i Östergötlands norra stad har vi mycket att vara stolta över. Södra promenaden, spårvagnarna, Holmenområdet, Himmelstalundsområdet och ”Parken”. Vi har något för alla.

Precis likadant är det med näringslivet – vi har något för alla. Vi på OnePartnerGroup i Norrköping hjälper dig som söker jobb och dig som söker personal genom att matcha rätt kompetens med rätt lediga jobb genom både rekrytering och bemanning.

Vi är Norrköpings lokalaste

OnePartnerGroup Norrköping är en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Genom oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och HR-stöd. Vårt breda kontaktnät och goda lokalkännedom gör att vi också kan erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

Vi är en trygg och professionell samarbetspartner som med kreativitet, hög kvalitet och ett mycket gott lagarbete, driver företag och människor framåt.

Vi samarbetar med

Certifikat

Laddar...