Ljungby

Välkommen till Ljungbys lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag

Mitt i vackra Smålands sjörike finns Ljungby. Med närheten till både Halland och västkusten, Skåne och Blekinge finns här ett gyllene läge för bland annat tillverkningsindustrin såväl som logistikföretag – mycket tack vare Ljungbykrysset där E4:an korsas av väg 25 och förbinder såväl öst och väst som söder och norr.

Vi har ett stort lokalt nätverk och hjälper dig som söker jobb och dig som söker personal att hitta rätt. Vi matchar rätt kandidater med rätt lediga jobb genom både rekrytering och bemanning. Vi är Ljungbys lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag.

Vi är
Ljungbys
lokalaste

OnePartnerGroup Ljungby är en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Genom oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och HR-stöd. Vårt breda kontaktnät och goda lokalkännedom gör att vi också kan erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

Vi är en trygg och professionell samarbetspartner som med kreativitet, hög kvalitet och ett mycket gott lagarbete, driver företag och människor framåt.

Certifikat

Laddar...