Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Välkommen till Hälsinglands lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag

Faktureringsadress
[email protected]
OnePartnerGroup Hälsingland AB
Mogölsvägen 4
555 93 Jönköping
Besökadress
Långgatan 10
828 32 Edsbyn
OnePartnerGroup senaste kontor slår upp sina portar i Edsbyn och Ljusdal. Här möter du Oscar Jonsson och Jessica Larsson, båda välkända med lokal anknytning och kunskap om den verklighet som finns på arbetsmarknaden i Hälsingland. De har jobbat som ett team under flera år och kompletterar varandra bra.

Lediga jobb i Hälsingland

Vi är övertygade om att människor, och samhället i stort, behöver uppleva framgångar för att må bra och växa. Och här vill vi vara med och bidra med vår breda kompetens av att matcha rätt kandidat med rätt arbetsplats.

 

Så vad brinner du för? Vårt mål är att du ska hitta just ditt drömjobb och eftersom vi har partnerskap med ett stort utbud företag inom olika yrkeskategorier runt om i landet ser vi att den möjligheten finns. Du som arbetssökande kan genom vår hemsida enkelt se och söka de tjänster som är intressanta för just dig.

Senaste jobben

Ekonom på deltid

Ekonom på deltid

Gävleborgs län, Hudiksvall | Ekonomi/redovisning/inköp

Säljare till Nordanå Trä

Säljare till Nordanå Trä

Gävleborgs län, Ovanåker | Marknadsföring/försäljning

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 21 februari. Skynda dig att söka!
Se alla jobb i Hälsingland
– en långsiktig affär

Rekrytering

Vår rekryteringsprocess är gedigen och genomtänkt och innehåller allt från behovsanalys till presentation av slutkandidater.

Det innebär att du får en effektiv rekrytering med hög kvalitet och en bra kandidatupplevelse. Vi tror på ett partnerskap där vi tillsammans skapar lösningar som driver människor och företag framåt.

Vi använder oss av flera olika verktyg för att hitta rätt kandidater snabbt, bland annat LinkedIn Recruiter. Vi är även licensierade i olika testverktyg, så som personlighets- och färdighetstester via ASSESSIO och vi är stolta över vår objektiva urvalsprocess. Genom den kan vi med väl beprövade metoder och grundlig research låta fakta och kompetens gå före snygga CVn. Vi är ett auktoriserat rekryteringsföretag. Vi mäter kandidatupplevelsen, på så sätt säkerställer vi ert arbetsgivarvarumärke genom hela rekryteringsprocessen.

Mer om rekrytering
– för tillfälliga behov

Bemanning

Behovet av medarbetare kan snabbt förändras. Vi hjälper dig med personalförsörjningen i alla lägen genom enkla och kostnadseffektiva lösningar. Oavsett vilken kompetens du behöver, kan vi hjälpa dig att hitta rätt person. Vi hyr ut kompetens för kortare och längre uppdrag inom bland annat ekonomi, IT, administration, produktion och distribution.

Vi har mycket god insyn i den lokala arbetsmarknaden och kan därför snabbt tillgodose dina personalbehov. Det gör att du kan fokusera på din verksamhet, medan vi löser dina kompetensbehov.

Vi kan erbjuda dig välutbildad, engagerad och pålitlig personal med bred erfarenhet från olika typer av företag och branscher. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och har självklart kollektivavtal och relevanta försäkringar för våra medarbetare.

Mer om bemanning

Hyrrekrytering

Hyrrekrytering innebär att du först hyr in en konsult under en överenskommen tid med målsättningen att ta över konsulten i anställning efter periodens slut. Vi anställer konsulten och står för provanställning. En hyrrekrytering är ett smidigt sätt för er som företag att ta in ny kompetens och prova på, om allt känns bra går anställning över till er efter en period.

Kontakta oss
Tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp eller har frågor om våra tjänster och lediga jobb i Hälsingland.
Följ vår vardag

Vi är Hälsinglands lokalaste

Rätt tillfälle att starta eget
– Nu tar vi steget att starta eget på hemmaplan. Det gör vi genom Kornboden som är ett rekryterings- och bemanningsföretag på fyra andra orter i landet. Med vår erfarenhet och Kornbodens seriösa och stabila grund, kommer vi att kunna göra stor nytta för dig som kund, berättar Jessica Larsson.

Nära och långsiktigt
För oss är det självklart att finnas nära, såväl geografiskt som i relationer. Då kan vi stötta dig i din framtida utveckling, som kund eller arbetssökande. Oscar Jonsson, som har ett förflutet som elitspelare i bandy, tror att han kommer att ha användning för flera idrottsliga egenskaper.
– Lagandan, att dra åt samma håll och att bygga goda relationer med andra människor har jag med mig. Det är roligt att skapa förutsättningar för företag och kandidater som båda har vinning av. Det gynnar bygden, konstaterar han.
Mer om OnePartnerGroup
Certifikat
Social hållbarhet
Vi på OnePartnerGroup bryr oss om alla i vårt samhälle. Allt vi gör grundar sig i vår vilja att varje dag, på ett hållbart sätt, integrera människor i arbete. Därför jobbar vi aktivt och medvetet med Corporate Social Responsibility.
Faktureringsadress
[email protected]
OnePartnerGroup Hälsingland AB
Mogölsvägen 4
555 93 Jönköping
Besökadress
Långgatan 10
828 32 Edsbyn
Resurs 1