Hälsingland

Välkommen till Hälsinglands lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag

OnePartnerGroup senaste kontor slår upp sina portar i Edsbyn och Ljusdal. Här möter du Oscar Jonsson och Jessica Larsson, båda välkända med lokal anknytning och kunskap om den verklighet som finns på arbetsmarknaden i Hälsingland. De har jobbat som ett team under flera år och kompletterar varandra bra.

Vi är Hälsinglands lokalaste

Rätt tillfälle att starta eget
– Nu tar vi steget att starta eget på hemmaplan. Det gör vi genom Kornboden som är ett rekryterings- och bemanningsföretag på fyra andra orter i landet. Med vår erfarenhet och Kornbodens seriösa och stabila grund, kommer vi att kunna göra stor nytta för dig som kund, berättar Jessica Larsson.

Nära och långsiktigt
För oss är det självklart att finnas nära, såväl geografiskt som i relationer. Då kan vi stötta dig i din framtida utveckling, som kund eller arbetssökande. Oscar Jonsson, som har ett förflutet som elitspelare i bandy, tror att han kommer att ha användning för flera idrottsliga egenskaper.
– Lagandan, att dra åt samma håll och att bygga goda relationer med andra människor har jag med mig. Det är roligt att skapa förutsättningar för företag och kandidater som båda har vinning av. Det gynnar bygden, konstaterar han.

Certifikat

Laddar...