image

Vi utbildar din nästa kollega

Vi utbildar din nästa yrkesförare

image

Tillsammans skapar vi möjligheter att växa

Vi bygger kompetens som inte finns

image

Kompetensförsörjning för framtiden

Vi skriver om historien tillsammans

image

Vi finns nära dig

Strunta i avstånden

Så skapar vi ny kompetens för ditt företag. Själv eller i samarbete med andra företag.

01/06

Vi tänker till

Hur många nya kollegor behöver du? Vad ska de kunna? Vilka personliga egenskaper behöver de ha? Hur ser tillgången på motiverad, ännu inte utbildad, kompetens ut i närområdet? Behöver vi rekrytera regionalt, nationellt eller internationellt? När ska kompetensen finnas på plats? Vi kartlägger ditt och medverkande företags kravprofil utifrån ert kompetensbehov, för den eller de orter som är aktuella.

02/06

Vi startar ett projekt

Nu tar vi fram ett koncept där kärnan är att matcha ditt företags behov mot rätt utbildning. Vi har ett mål, att du får exakt vad du behöver. Vi har en bred samverkansbas med kommuner, Arbetsförmedlingen och Yrkeshögskolor. När en matchning sker skapar vi ramar och rätt förutsättningar för projektet - från utformning av själva utbildningen till finansiering.

03/06

Vi marknadsför

Det är dags att sälja in din bransch och ditt företag – och att presentera alla spännande framtidsmöjligheter för dina framtida kollegor. Vi gör det genom informationsmöten i sammanhang och på platser där vi vet att dina framtida medarbetare finns. Knepet är att hitta rätt kandidater för just din verksamhet. Självklart har du också tillgång till OnePartnerGroups rikstäckande rekryteringsbas och vi annonserar i sociala medier och på andra plattformar.

04/06

Vi matchar

Vi matchar ditt företags kravprofil med kandidater som visat sitt intresse för utbildningen och en framtida karriär inom yrket. Tillsammans gör vi ett urval och bestämmer vilka som ska erbjudas utbildningen.

05/06

Vi utbildar

Utbildningen skräddarsys för ditt behov i olika moduler. Teori varvas med praktik på den tänkta arbetsplatsen. En utbildning tar i genomsnitt 25-45 veckor.

06/06

Vi anställer

Efter avslutad utbildning är eleverna redo för arbetslivet - antingen genom anställning hos dig eller hos oss på OnePartnerGroup.

Rickard Fransson

Rickard Fransson

Verksamhetschef Academy

Som din bästa kollega finns jag här för att hjälpa dig och besvara dina frågor. Ta gärna kontakt med mig eller någon av mina kollegor!

Artiklar & Guider

Du har sett 3/3

Gå vidare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för inspiration och värdefulla tips samt nyheter om vad som är på gång på arbetsmarknaden.

Vad passar bäst in på dig?

Vi hjälper företag att växa och ger människor arbete och möjligheter att utvecklas.

© Copyright 2024 OnePartnerGroup