Värnamo

Välkommen till Värnamos lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag

I Värnamo, vår stora lilla stad, i perfekt läge vid E4:an finns allt. Vårt riktigt bra logistikläge kantas av affärs- och näringsliv som är såväl globalt som väldigt lokalt med Värnamo marknad som det kanske mest typiska exemplet. Vi finns här i kommunen och hjälper dig som söker jobb och dig som söker personal.

Genom att matcha rätt kandidat med rätt lediga jobb genom både rekrytering och bemanning ser vi till att tillsammans göra er redo för nästa utmaning! Välkommen till Värnamo!

Vi är
Värnamos
lokalaste

OnePartnerGroup Värnamo är en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn i GGVV-området. Genom oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och HR-stöd. Vårt breda kontaktnät och goda lokalkännedom gör att vi också kan erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

Vi är en trygg och professionell samarbetspartner som med kreativitet, hög kvalitet och ett mycket gott lagarbete, driver företag och människor framåt.

Certifikat

Laddar...