Vaggeryd

Välkommen till Vaggeryds lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag

Vårt Vaggeryd är drivet. Samtidigt som vi är en del av Gnosjöandans optimistiska entreprenörskapsregion har vi en stark möbelindustri och en vision om att bli en av norra Europas viktigaste logistiska knutpunkter – i och med vårt strategiska läge utmed E4:an är vi på god väg åt rätt håll. Här rullar alltid hjulen och vi hjälper till.

Vi hjälper dig som söker jobb och dig som söker personal att rulla åt rätt håll genom att matcha rätt kompetens med rätt lediga jobb genom både rekrytering och bemanning. Välkommen till oss!

Öppet hus

Vi vill att ditt jobbsökande ska vara roligt, socialt och utvecklande och har därför öppet hus varje vecka på våra kontor. Det är ett bra tillfälle för dig att presentera dig personligen för oss och ger oss en större möjlighet att hjälpa dig med ditt jobbsökande.


Varmt välkommen!

 

Ödestuguvägen 42, Vaggeryd: Torsdagar kl. 10.00-11.00
Stansgatan 2, Anderstorp: Tisdagar kl. 09.00-12.00
Jönköpingsvägen 3, Värnamo: Torsdagar kl. 13.00-15.00

Vi är Vaggeryds lokalaste

OnePartnerGroup Vaggeryd är en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn i Vaggeryd och GGVV-området. Genom oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och HR-stöd. Vårt breda kontaktnät och goda lokalkännedom gör att vi också kan erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

Vi är en trygg och professionell samarbetspartner som med kreativitet, hög kvalitet och ett mycket gott lagarbete, driver företag och människor framåt.

Vi samarbetar med

Certifikat

Laddar...