Skövde

Välkommen till Skövdes lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag

Här i Skövde har vi starka industrier där Volvo går i bräschen som största arbetsgivare. Kompetensen hos arbetstagarna i kommunen utvecklas ständigt i och med vårt växande utbildningscentrum på Högskolan i Skövde.

Här mitt i Skaraborg hjälper vi dig som söker jobb och dig som söker personal genom att matcha rätt kompetens med rätt lediga jobb genom både rekrytering och bemanning. Dags för nästa steg!

Kom och hälsa på!

Öppet hus måndagar 14-15

Är du på jakt efter nästa steg i yrkeslivet? På öppet hus har du som arbetssökande möjlighet att presentera dig för oss och prata om just dina arbetsmöjligheter. Välkommen till vårt lokala kontor på Gesällgatan 1, Skövde varje måndag klockan 14:00-15:00. Hoppas vi ses!

Vi är Skövdes lokalaste

OnePartnerGroup Skövde är en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Genom oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och HR-stöd. Vårt breda kontaktnät och goda lokalkännedom gör att vi också kan erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

Vi är en trygg och professionell samarbetspartner som med kreativitet, hög kvalitet och ett mycket gott lagarbete, driver företag och människor framåt.

Vi samarbetar med

Certifikat

Laddar...