Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag i Örnsköldsvik

Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag i Örnsköldsvik

Besökadress
Strandgatan 21
891 33 Örnsköldsvik
När du behöver förändra eller stärka kompetensen i ditt företag är det bra att ta in experthjälp. På OnePartnerGroup i Ö-vik har vi lång erfarenhet av att se hur en organisation kan bli mer effektiv eller på vilket sätt en arbetsgrupp behöver kompletteras. Och vi vet hur vi ska hitta rätt kandidater. Utifrån dina specifika förutsättningar kan vi finnas med i hela eller delar av en rekryteringsprocess.

Lediga jobb i Örnsköldsvik

Vi är övertygade om att människor, och samhället i stort, behöver uppleva framgångar för att må bra och växa. Och här vill vi vara med och bidra med vår breda kompetens av att matcha rätt kandidat med rätt arbetsplats.

 

Så vad brinner du för? Vårt mål är att du ska hitta just ditt drömjobb och eftersom vi har partnerskap med ett stort utbud företag inom olika yrkeskategorier runt om i landet ser vi att den möjligheten finns. Du som arbetssökande kan genom vår hemsida enkelt se och söka de tjänster som är intressanta för just dig.

Senaste jobben

Team Manager Majorel

Team Manager Majorel

Majorel Netherlands | Västernorrlands län, Örnsköldsvik | Marknadsföring/försäljning

HSMQ till SATEBA Långviksmon

HSMQ till SATEBA Långviksmon

Sateba Sweden AB Långviksmon | Västernorrlands län, Örnsköldsvik | Chef/Ledning

Skiftgående montör till vår kund i Örnsköldsvik

Skiftgående montör till vår kund i Örnsköldsvik

OnePartnerGroup Örnsköldsvik | Västernorrlands län, Örnsköldsvik | Industri/Produktion

Kvalitetskontrollant till Nordic Flanges Örnsköldsvik

Kvalitetskontrollant till Nordic Flanges Örnsköldsvik

Nordic Flanges AB | Västernorrlands län, Örnsköldsvik | Industri/Produktion

Domsjö Fabriker rekryterar FU-Tekniker

Domsjö Fabriker rekryterar FU-Tekniker

Domsjö Fabriker AB (Örnsköldsvik) | Västernorrlands län, Örnsköldsvik | Industri/Produktion

Se alla jobb i Örnsköldsvik
Vad säger andra om oss?
1 / 9
Kontakta oss
Tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp eller har frågor om våra tjänster och lediga jobb i Örnsköldsvik.

Vi är Örnsköldsviks lokalaste

Ta professionell hjälp så slipper du dyra felrekryteringar
Utifrån dina specifika förutsättningar kan vi finnas med i hela eller delar av en rekryteringsprocess. Allt fler, även mindre tjänsteföretag, väljer att ta hjälp att hitta sin nästa medarbetare. Vissa kunder väljer att ta hjälp genom hela rekryteringsprocessen medan andra tar in en second opinion för att undvika misstag som kostar mycket pengar. De har själva letat fram tänkbara personer och känner en trygghet i att vi gör en professionell bedömning innan de anställer.

Expandera med inhyrd personal
Vi jobbar nära våra kunder och vet att det ibland kan kännas osäkert att anställa eftersom man inte vet hur framtiden ser ut. Bemanning är ett bra alternativ om man inte vet om en uppgång är tillfällig eller kommer att hålla i sig. Malin Vedman är vd på OnePartnerGroup, före detta Kornboden, i Ö-vik och berättar att det blir allt vanligare med inhyrd personal och då både som arbetare och tjänsteman.

– Här kan vi verkligen göra skillnad genom att hjälpa till att hitta duktiga personer som till en början kan hyras in från oss. Om man trivs med varandra kan det sedan övergå i en anställning hos kunden. Eftersom vi funnits länge i Ö-vik och det faktum att vi bor och lever här, gör att vi har byggt upp ett stort kontaktnät och har full koll på marknaden. Vår auktorisation innebär en trygghet för kund och konsult.

Med fokus på ditt behov idag
Vi är alltid ärliga och realistiska gentemot våra kunder om vad som är möjligt. Du ska alltid kunna lita på att vi vill ditt bästa. Vårt sätt att vara öppna för kundernas behov har dessutom gett oss uppdrag från flera andra städer och orter främst i Norrland. Och i takt med att vårt kontaktnät växer, ökar även möjligheterna ytterligare att hitta riktigt bra kandidater till din rekrytering.
Certifikat
Svensk digital handel
DI Gasell
ID 06
Auktoriserat rekryteringsföretag
Auktoriserat bemanningsföretaag
Svenskt tillväxtindex
Svenskt näringsliv
Karriärföretag 2020
Social hållbarhet
Vi på OnePartnerGroup bryr oss om alla i vårt samhälle. Allt vi gör grundar sig i vår vilja att varje dag, på ett hållbart sätt, integrera människor i arbete. Därför jobbar vi aktivt och medvetet med Corporate Social Responsibility.
Faktureringsadress
[email protected]
OnePartnerGroup Örnsköldsvik AB
Mogölsvägen 4
554 75 Jönköping
Besökadress
Strandgatan 21
891 33 Örnsköldsvik
Resurs 1