Örebro

Välkommen till Örebros lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag

För oss på OnePartnerGroup i Örebro är det självklart att finnas nära dig som kund. Vi har lång erfarenhet av att hjälpa organisationer att stärka sin konkurrenskraft genom rätt kompetens. När vi lär känna dig och din verklighet kan vi göra bäst nytta, både på kort och lång sikt. Då ser vi ditt behov inom olika områden och kan ligga steget före.

Vi är Örebros lokalaste

Ser trender och följer marknaden
Vi har väl utarbetade metoder och spetskunskaper för att hitta personer med den kompetens som efterfrågas, vilket gör oss till en bra part oavsett bransch. Just nu ser vi stora möjligheter inom byggbranschen som agerar lok och katalysator åt fler branscher, men även i det faktum att Örebro blivit en logistikstad. Här har många företag etablerat sina centrallager – och behöver arbetskraft.

Därför stärker vi medvetet upp vår egen kompetens inom logistik och terminal genom att anställa en ny person som själv kommer från den bakgrunden – och som även är ansvarig för bemanningen hos en av våra största kunder inom området, Post Nord, berättar Rickard Fornes som är vd på OnePartnerGroup, före detta Kornboden, i Örebro.

Verkar för bygdens utveckling
Att vi är seniora innebär att vi hunnit bygga upp ett stort kontaktnät med människor som har olika kompetenser, intressen och befinner sig i olika skeden. Att verka lokalt och engagera oss i olika nätverk och idrottsföreningar är också ett sätt att ge tillbaka till bygden.

Partners/Certifikat

Laddar...