Lidköping

Välkommen till Lidköpings lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag

Lidköping är en stad som har väldigt mycket. Fina omgivningar och ett starkt näringsliv. Med bandy som en slags religion har vi sett framgång på nära håll och det speglar av sig.

Vi Lidköpingsbor jobbar hårt för att nå våra mål och vare sig det gäller rederierna, jordbruksverksamheterna eller tillverkningsindustrin är vi starka aktörer på diverse marknad.

Vi på OnePartnerGroup har ett stort lokalt nätverk och vi hjälper gärna dig som söker jobb och dig som söker personal att hitta rätt. Genom både rekrytering och bemanning tillsätter vi lediga jobb med rätt kandidater.

Kom och hälsa på!

Öppet hus onsdagar 14-15

Är du på jakt efter nästa steg i yrkeslivet? På öppet hus har du som arbetssökande möjlighet att presentera dig för oss och prata om just dina arbetsmöjligheter. Välkommen till vårt lokala kontor på Fabriksgatan 4, Lidköping varje onsdag klockan 14:00-15:00. Hoppas vi ses!

Vi är Lidköpings lokalaste

OnePartnerGroup Lidköping är en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Genom oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och HR-stöd. Vårt breda kontaktnät och goda lokalkännedom gör att vi också kan erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

Vi är en trygg och professionell samarbetspartner som med kreativitet, hög kvalitet och ett mycket gott lagarbete, driver företag och människor framåt.

Vi samarbetar med

Certifikat

Laddar...