Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Bemanning

Bemanning passar ofta dig som har ett temporärt behov att lösa; kanske är det en person som ska på föräldraledighet som behöver ersättas, semestertider med svårt att få ihop schemat eller så har ni extra hög orderingång vid specifika tillfällen och behöver tillskott i arbetslaget.

Snabb bemanning för dina behov

Vi går alltid igenom kravspecifikationen tillsammans med dig som kund och säkerställer att våra konsulter har den kompetens som eftersöks genom att gå igenom tidigare erfarenheter och kompetenser. Vidare kvalitetssäkrar vi genom att alltid ta referenser från tidigare arbetsgivare eller motsvarande annan person som kan ge sitt omdöme.

Utöver det ovan är det viktigt för oss att våra medarbetare står bakom samma värderingar som oss på OnePartnerGroup. I och med vår kvalitetssäkring kan ni som uppdragsgivare alltid känna er trygga med att hyra in personal från just oss.

Vi står för personalansvar

Du som kund köper en tjänst av oss vilket innebär att det är vi som har personalansvaret, du arbetsleder arbetet. Vi tar hand om alla personliga ärenden som personliga samtal, sjukfrånvaro, kompetensutveckling osv.

Vi kan hjälpa till vid oplanerad frånvaro

Då vi alltid jobbar proaktivt både med heltids- och deltidspersonal klarar vi att snabbt bemanna ett uppdrag. Vi letar alltid efter konsulter som kan hoppa in och ställa upp på kort varsel och bredvid våra redan optimerade bemanningspooler kan vi ofta lösa snabba behov med kort varsel.

 

Snabb bemanning för dina behov
Flexibilitet
Bemanning är flexibelt och kostnadseffektivt
Slipp krångel
Vi står för arbetsgivaransvaret – ni arbetsleder
Riskfritt
Bemanning är ett utmärkt sätt att testa nya medarbetare
Hur kan vi hjälpa dig?
Tveka inte att kontakta oss när du behöver hjälp!
Snabbt och lätt, inga konstigheter!

Vi finns på ett 50-tal orter från Malmö till Kalix. Tillsammans är vi Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag.

 

  • Med energi och vilja att göra det lilla extra skapar vi mervärden
  • Kvalitetssäkrade processer och erfarenhet gör att du får rätt kompetens
  • Samarbete och partnerskap skapar lösningar som driver verksamheten framåt
  • Vi håller vad vi lovar och är alltid raka och ärliga mot dig som kund
  • Våra lösningar följer dina behov, både inom rekrytering och bemanning

Snabbkontakt

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart vi kan!
Har ni inget namn?
Vi vill gärna kunna kontakta dig...
Vi vill gärna kunna kontakta dig...
...
Vi behöver veta vilket kontor ni vill kontakta...
Vad vill du prata om...?