Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag i Nässjö

Besökadress
Tryckerigatan 1
571 34 Nässjö
Högst upp på det småländska höglandet, mitt i hjärtat av Götaland ligger vår järnvägsknut och gamla industristad – Nässjö. Logistikläget gynnar många industrier och företagsamheten är och har alltid varit stor här i vår bandystad. Här är vi engagerade in i ryggmärgen.

Oavsett om det gäller idrott, kultur eller näringsliv hjälper vi till. Vi matchar rätt kandidat med rätt lediga jobb genom både rekrytering och bemanning på hög nivå. På så vis hjälper vi både dig som söker jobb och dig som söker personal att ta nästa steg.

Lediga jobb i Nässjö

Vi är övertygade om att människor, och samhället i stort, behöver uppleva framgångar för att må bra och växa. Och här vill vi vara med och bidra med vår breda kompetens av att matcha rätt kandidat med rätt arbetsplats.

 

Så vad brinner du för? Vårt mål är att du ska hitta just ditt drömjobb och eftersom vi har partnerskap med ett stort utbud företag inom olika yrkeskategorier runt om i landet ser vi att den möjligheten finns. Du som arbetssökande kan genom vår hemsida enkelt se och söka de tjänster som är intressanta för just dig.

Senaste jobben

Budbilschaufför med B-körkort

Budbilschaufför med B-körkort

OnePartnerGroup Jönköping AB | Jönköpings län, Jönköping | Lager/logistik/transport

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 1 juli. Skynda dig att söka!
Senior Jurist till Insatt Group

Senior Jurist till Insatt Group

Insatt Group AB | Jönköpings län, Jönköping | Offentlig förvaltning

Ekonomichef med hjärtligt driv till Insatt Group

Ekonomichef med hjärtligt driv till Insatt Group

Insatt AB | Jönköpings län, Jönköping | Ekonomi/redovisning/inköp

VD till Paprtect

VD till Paprtect

Paprtect AB | Jönköpings län, Jönköping | Chef/Ledning

Robotsvetsare

Robotsvetsare

OnePartnerGroup Jönköping AB | Jönköpings län, Jönköping | Industri/Produktion

Se alla jobb i Nässjö
Nyfiken på hur vi kan hjälpa dig?

Ung och engagerad i Nässjö

Vi belönar en person som är ”Ung och engagerad i Nässjö” med ett stipendium värt 10 000 kronor.

Nominera någon som är ideellt engagerad eller varför inte dig själv om du känner att du gör något bra för barn och ungdomar i Nässjö kommun. Stipendiaten ska vara under 20 år och bosatt i Nässjö kommun.


Nominera här


Vill du läsa mer om stipendiet? Klicka här.

Vi är Nässjös lokalaste

OnePartnerGroup Nässjö är en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Genom oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och HR-stöd. Vårt breda kontaktnät och goda lokalkännedom gör att vi också kan erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

Vi är en trygg och professionell samarbetspartner som med kreativitet, hög kvalitet och ett mycket gott lagarbete, driver företag och människor framåt.
Mer om OnePartnerGroup
Certifikat
Social hållbarhet
Vi på OnePartnerGroup bryr oss om alla i vårt samhälle. Allt vi gör grundar sig i vår vilja att varje dag, på ett hållbart sätt, integrera människor i arbete. Därför jobbar vi aktivt och medvetet med Corporate Social Responsibility.
Faktureringsadress
[email protected]
OnePartnerGroup Nässjö AB
Mogölsvägen 4
554 75 Jönköping
Besökadress
Tryckerigatan 1
571 34 Nässjö
Resurs 1