Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag i Kalmar

Besökadress
Scheelegatan 9
392 38 Kalmar
Vår ostkustpärla Kalmar är en stad i snabb förändring. Precis som för hela länet som i sin helhet är ett expansivt område inom bland annat den gröna näringen och e-handeln vilar här näringslivet i huvudsak på tre ben: tillverkning, tjänsteföretag och handel. Vi kalmariter vet att hårt arbete lönar sig och därför har vi stark entreprenörskänsla här.

Söker du nytt jobb eller ny personal? Vi hjälper dig. Vi matchar rätt kandidat med rätt lediga jobb genom både rekrytering och bemanning genom vårt stora lokala nätverk.

Lediga jobb i Kalmar

Vi är övertygade om att människor, och samhället i stort, behöver uppleva framgångar för att må bra och växa. Och här vill vi vara med och bidra med vår breda kompetens av att matcha rätt kandidat med rätt arbetsplats.

 

Så vad brinner du för? Vårt mål är att du ska hitta just ditt drömjobb och eftersom vi har partnerskap med ett stort utbud företag inom olika yrkeskategorier runt om i landet ser vi att den möjligheten finns. Du som arbetssökande kan genom vår hemsida enkelt se och söka de tjänster som är intressanta för just dig.

Senaste jobben

Platschef till Derome

Platschef till Derome

Derome AB | Blekinge län, Karlshamn | Bygg/anläggning/hantverk

Säkerhetsstrateg regionservice

Säkerhetsstrateg regionservice

REGION BLEKINGE | Blekinge län, Karlskrona | Offentlig förvaltning

Lastbilsmekaniker

Lastbilsmekaniker

OnePartnerGroup Kalmar AB | Blekinge län, Karlshamn | Bygg/anläggning/hantverk

Säljare

Säljare

PlastoMer Sweden AB | Kalmar län, Västervik | Marknadsföring/försäljning

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 6 juli. Skynda dig att söka!
C-Chaufför extra dagtid

C-Chaufför extra dagtid

OnePartnerGroup Kalmar AB | Kalmar län, Kalmar | Lager/logistik/transport

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 30 juni. Skynda dig att söka!
Se alla jobb i Kalmar
Nyfiken på hur vi kan hjälpa dig?
Följ vår vardag

Vi är Kalmars lokalaste

OnePartnerGroup Kalmar är en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Genom oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och HR-stöd. Vårt breda kontaktnät och goda lokalkännedom gör att vi också kan erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

Vi är en trygg och professionell samarbetspartner som med kreativitet, hög kvalitet och ett mycket gott lagarbete, driver företag och människor framåt.
Mer om OnePartnerGroup
Vi samarbetar med
Certifikat
Social hållbarhet
Vi på OnePartnerGroup bryr oss om alla i vårt samhälle. Allt vi gör grundar sig i vår vilja att varje dag, på ett hållbart sätt, integrera människor i arbete. Därför jobbar vi aktivt och medvetet med Corporate Social Responsibility.
Faktureringsadress
[email protected]
OnePartnerGroup Kalmar
Mogölsvägen 4
554 75 Jönköping
Besökadress
Scheelegatan 9
392 38 Kalmar
Resurs 1