Nässjö

Välkommen till Nässjös lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag

Högst upp på det småländska höglandet, mitt i hjärtat av Götaland ligger vår järnvägsknut och gamla industristad – Nässjö. Logistikläget gynnar många industrier och företagsamheten är och har alltid varit stor här i vår bandystad. Här är vi engagerade in i ryggmärgen.

Oavsett om det gäller idrott, kultur eller näringsliv hjälper vi till. Vi matchar rätt kandidat med rätt lediga jobb genom både rekrytering och bemanning på hög nivå. På så vis hjälper vi både dig som söker jobb och dig som söker personal att ta nästa steg.

Ung och engagerad i Nässjö

Vi belönar en person som är ”Ung och engagerad i Nässjö” med ett stipendium värt 10 000 kronor.

Nominera någon som är ideellt engagerad eller varför inte dig själv om du känner att du gör något bra för barn och ungdomar i Nässjö kommun. Stipendiaten ska vara under 20 år och bosatt i Nässjö kommun.


Nominera här


Vill du läsa mer om stipendiet? Klicka här.

Vi är Nässjös lokalaste

OnePartnerGroup Nässjö är en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Genom oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och HR-stöd. Vårt breda kontaktnät och goda lokalkännedom gör att vi också kan erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

Vi är en trygg och professionell samarbetspartner som med kreativitet, hög kvalitet och ett mycket gott lagarbete, driver företag och människor framåt.

Certifikat

Laddar...