Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

TRELLEBORG SEALING PROFILES SWEDEN AB

Underhållstekniker el/automation till Trelleborg Sealing Profiles

Trelleborg är en världsledare inom specialutvecklade polymerlösningar som tätar, dämpar och skyddar kritiska applikationer i krävande miljöer. Våra innovativa lösningar accelererar kundernas utveckling på ett hållbart sätt. Trelleborg Seals & Profiles är en del av Trelleborg Group som är en världsledande industrikoncern. Som arbetsgivare i Värnamo erbjuder vi ett intressant arbete i en utmanande, men samtidigt trygg miljö. Våra kärnvärden och uppförandekoder innebär att vi respekterar och värdesätter individer, lag och ordning. Vi bedriver en ärlig verksamhet och tar ansvar för våra handlingar.

Vill du arbeta varierande med underhåll både praktiskt och strategiskt? Har du dessutom ett intresse för el och automation? Då kan du vara helt rätt person för tjänsten! 

Dina arbetsdagar hos oss: 
Vi söker dig som vill ha ett jobb som är varierande, med stor möjlighet att få arbeta praktiskt. Tjänsten kommer utöver det praktiska att innefatta mer strategiskt arbete inom teknisk utveckling och underhåll samt delaktighet i både mindre och större investeringar mot produktionen. Du ingår i ett team på underhållsavdelningen där ni alla verkar för det goda resultatet och ett bra samarbete. Du kommer även att ingå i beredskapstjänst i ett rullande schema.

Exempel på fler av dina huvudsakliga arbetsuppgifter är: 

  • Löpande och förebyggande underhåll av företagets maskinpark
  • Vara med och vidareutveckla företagets underhållsavdelning
  • Felsöka, utföra löpande reparationer och planerat underhållsarbete
  • Service inom PLC, robotteknik och teknisk produktionsutrustning
  • Fastighetsunderhåll

Din profil:
Erfarenhetsmässigt ser vi att du har en teknisk eller likvärdig gymnasieutbildning samt ett antal års arbetslivserfarenhet som underhållstekniker eller motsvarande. Meriterande är om du har eftergymnasial utbildning inom automation eller el. Du har god maskinförståelse och har breda kunskaper inom förebyggande underhåll, service och reparationsarbete.

Vi ser gärna att du har erfarenhet eller genuint intresse av:

  • Robotteknik
  • PLC
  • Ritningsläsning
  • IT/Programmering

Du har ett säkerhets- och kvalitetstänk i ditt arbete samtidigt som du är prestigelös som person. Vi ser att du är en duktig problemlösare, tar stort ansvar och har en god förmåga att ta egna initiativ. Du har lätt för att förstå maskiner och dess processer. Vi lägger stor vikt vid din sociala kompetens och vill att du har en hög samarbetsförmåga och servicekänsla.

Vi erbjuder dig möjligheten att bli en del av ett härligt underhållsteam med gott samarbete. Här får du även vara delaktig och bidra med din värdefulla kunskap samtidigt som vi är måna om din personliga utveckling. Som anställd hos Trelleborg erbjuds du en rad olika förmåner.
Trelleborg i Värnamo är en trevlig arbetsplats med ca 130 medarbetare, fördelat på produktion och kontor, där de jobbar med över 100 olika gummiblandningar och förbrukar årligen runt 6 000 ton gummi. Vi är ISO-certifierade i ISO9001 och ISO14001 och IATF. Låter det intressant? Då är du varmt välkommen till oss!
 
Nyfiken på att veta mer?
Trelleborg Sealing Profiles har i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Vi behandlar ansökningarna löpande, varmt välkommen med din ansökan! Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se . För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Search/Kandidatansvarig Stina Runesson, [email protected] alt 0371- 39 41 01.

Fler jobb inom Industri/Produktion

Skiftgående montör till vår kund i Örnsköldsvik

Skiftgående montör till vår kund i Örnsköldsvik

OnePartnerGroup Örnsköldsvik | Västernorrlands län, Örnsköldsvik | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
CNC-operatörer

CNC-operatörer

Onepartnergroup | Västra Götalands län, Borås | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
CNC-operatörer

CNC-operatörer

Onepartnergroup | Västra Götalands län, Ulricehamn | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Bearbetningsoperatör

Bearbetningsoperatör

Pipelife Sverige | Västra Götalands län, Borås | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.