Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Anva Titech System AB

Teknisk beredare till AnVa Titech Systems i Tidaholm

AnVa Titech System AB är en komponent- och systemleverantör till Sveriges ledande industriföretag. 
Vi erbjuder en helhetslösning med tillverkning och montering i eget hus. Vår styrka sitter innanför väggarna där vi bearbetar och svetsar de flesta metalliska material. Vi bidrar dessutom till att automatisera och maskinsäkra våra kunders produktion.

AnVa Titech System tillhör Västeråsbaserade industrikoncernen AnVa Industries, med 500anställda och en omsättning på 1 miljard SEK. Det fördelas på10-talet företag inom producerande industri.. Läs mer på 

AnVa Titech System
AnVa Industries

Arbetsuppgifter och ansvarsområden:
Rollen som teknisk beredare är bred, varierad och erbjuder en kul kombination mellan teknik och det mer kommersiella. Du kommer ha ett ett övergripande ansvar att på ett systematiskt sätt arbeta med både nya och befintliga produkter och skapa lönsamma affärer, 
I rollen kommer du arbeta med produkt- och produktionsberäkningar utifrån givna specifikationer och kundunderlag. Du kommer även att vara behjälplig vid produktionsuppstart och förse olika avdelningar med rätt förutsättningar för en lönsam och bra tillverkningsprocess. 

För den kommersiella delen agerar du tekniskt sakkunnig gentemot marknads- och säljavdelning inför offererande och kontraktförhandling, samt tekniskt rådgivande internt och externt. 

Utöver detta kommer du upprätta beredningar, bedöma tidsåtgång i produktionsprocesser, hantera inköp av direkt material i samråd med inköpsavdelning samt arbeta med kvalitet- och produktionshöjande åtgärder. 
Då du jobbar med både nya och befintliga produkter kommer du även ha ansvar för att uppdatera och utveckla beredningar efter utfall för att skapa bättre tekniska förutsättningar med ökad lönsamhet. 

Övriga arbetsuppgifter som kan förekomma är exempelvis förberedelse inför mässor och kundbesök samt att aktivt delta i AnVa Titechs förbättringsarbete. 
Söker du efter en "spindel i nätet"-roll så har du hittat rätt!

Din profil: 
Vi söker dig med en eftergymnasial teknisk utbildning alt, mångårig erfarenhet av liknande arbete, som vill bidra med teknisk expertis i gränslandet mellan teknik och affär. 
I din tidigare erfarenhet finns arbete med produktkalkyler och produktionsekonomi, gärna i Monitor. Du hanterar svenska och engelska flytande i tal och skrift. 

Du har kunskap om olika produktionstekniker och en bra förmåga att kommunicera i alla led. 
Som person är driven och kommunikativ, med ett stort tekniskt intresse. Du gillar att kunna ge bra service och är en ambassadör för teknisk rådgivning både till kund och produktionsavdelning. 

Visst låter det spännande! Urval kommer att ske löpande så tveka inte med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar AnVa Titech Systems med OnePartnerGroup, varpå all initial kontakt sker med dom. För frågor eller liknande ta kontakt med ansvarig rekryteringskonsult Marcus Rosenblom på [email protected] eller 0736-255318

Varmt välkommen med din ansökan!

Fler jobb inom Ingenjörsyrken

Produktionstekniker inom kretskortstillverkning

Produktionstekniker inom kretskortstillverkning

Kitron AB | Jönköpings län, Jönköping | Ingenjörsyrken

Kvalitetsingenjör med förbättringsansvar till Kitron AB

Kvalitetsingenjör med förbättringsansvar till Kitron AB

Kitron AB | Jönköpings län, Jönköping | Ingenjörsyrken

Kvalitets, Miljö och Hållbarhetsingenjör till Kitron AB

Kvalitets, Miljö och Hållbarhetsingenjör till Kitron AB

Kitron AB | Jönköpings län, Jönköping | Ingenjörsyrken

Mählers & Söner söker maskinkonstruktör

Mählers & Söner söker maskinkonstruktör

AB Mählers & Söner | Jämtlands län, Strömsund | Ingenjörsyrken