Anderstorp

Välkommen till Anderstorps lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag

Mitt i Gnosjöandans hjärta ligger Anderstorp, här är vi 5000 personer som bor och samtidigt finns här ungefär 700 företag. För de drivna företagarna och för invånarna finns vi med vårt lokala nätverk.

Vi matchar dig som söker jobb med rätt arbete. Rekrytering och bemanning är vårt kall och vi tillsätter alltid lediga jobb. Oavsett om du söker jobb eller personal finns vi här. Vi är Anderstorps lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag.

Öppet hus

Vi vill att ditt jobbsökande ska vara roligt, socialt och utvecklande och har därför öppet hus varje vecka på våra kontor. Det är ett bra tillfälle för dig att presentera dig personligen för oss och ger oss en större möjlighet att hjälpa dig med ditt jobbsökande.


Varmt välkommen!

 

Stansgatan 2, Anderstorp: Tisdagar kl. 09.00-12.00
Ödestuguvägen 42, Vaggeryd: Torsdagar kl. 10.00-11.00
Jönköpingsvägen 3, Värnamo: Torsdagar kl. 13.00-15.00

 

Vi är Anderstorps lokalaste

OnePartnerGroup Anderstorp är en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn i Vaggeryd och GGVV-området. Genom oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och HR-stöd. Vårt breda kontaktnät och goda lokalkännedom gör att vi också kan erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

Vi är en trygg och professionell samarbetspartner som med kreativitet, hög kvalitet och ett mycket gott lagarbete, driver företag och människor framåt.

OnePartnerGroup Anderstorp

Vi samarbetar med

Certifikat

Laddar...