Vimmerby

Välkommen till Vimmerbys lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag

Finns det något som känns mer genuint småländskt än Vimmerby och vår stads omgivningar? Nej, tänkte väl det. Kanske är det för Astrid Lindgrens skildringar av vår bygd, kanske är det vårt näringsliv som är i ständig förnyelse men ändå alltid präglas av traditionen och vår gamla handelsstad.

Vi har ett stort lokalt nätverk och hjälper både dig som söker jobb och dig som söker personal att hitta rätt. Vi matchar rätt kandidat med rätt lediga jobb genom både rekrytering och bemanning.

Vi är
Vimmerbys
lokalaste

OnePartnerGroup Vimmerby är en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Genom oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och HR-stöd. Vårt breda kontaktnät och goda lokalkännedom gör att vi också kan erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

Vi är en trygg och professionell samarbetspartner som med kreativitet, hög kvalitet och ett mycket gott lagarbete, driver företag och människor framåt.

Certifikat

Laddar...