Vetlanda

Välkommen till Vetlandas lokalaste rekryterings- och bemanningföretag

I Vetlanda blandas det typiskt småländska med det typiskt företagsamma. Det är i våra ögon den perfekta mixen och när allt från stora fönstertillverkare till hustillverkare och mindre aktörer uppnår sina mål tror vi att det landar i att vi Vetlandabor vet vad vi vill. Bandyn och speedwayen ligger oss varmt om våra hjärtan och framgång föder framgång, på planen och banan så väl som på arbetsmarknaden och i näringslivet.

Vi har ett stort lokalt nätverk och vi hjälper dig som söker personal och dig som söker jobb att hitta rätt. Vi matchar rätt kandidat med rätt lediga jobb genom både rekrytering och bemanning.

Vi är
Vetlandas
lokalaste

OnePartnerGroup Vetlanda är en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Genom oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och HR-stöd. Vårt breda kontaktnät och goda lokalkännedom gör att vi också kan erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

Vi är en trygg och professionell samarbetspartner som med kreativitet, hög kvalitet och ett mycket gott lagarbete, driver företag och människor framåt.

Vi samarbetar med

Certifikat

Laddar...