Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Vår värld

Vad vore OnePartnerGroup utan alla våra fantastiska medarbetare? Varje dag arbetar vi för att se människor, deras styrkor och talanger och matcha dem med rätt tjänst och företag. Följ med några av våra medarbetare och se hur de skapar nya möjligheter varje dag.


Välkommen till oss!

Jaana Fransson

Verksamhetschef Jaana hittade hem till OnePartnerGroup när hon tog steget till vår värld. Hör henne berätta om hur det är att göra skillnad, varje dag.

Julia Hermansson

Affärsområdeschef Östergötland Följ med på Julias resa från nyexaminerad student till affärsområdeschef. Här berättar hon mer om trivseln, energin och gemenskapen hos OnePartnerGroup som fick henne att hitta hem.

Christoffer Sjöstedt

VD Jämtland Christoffer gillar mål! Både fotbollsrelaterade – helst när Arsenal gör dem, och mänskliga sådana. Här berättar han mer om sin resa från att vara konsult till att bli vd för OnePartnerGroup Jämtland.

Stefan Forsberg

Affärsområdeschef Östergötland Dagar med både laganda och gemenskap är drömmen som blev till verklighet för Stefan. Hör mer om hans roll som affärsområdeschef.

Ahmad al Asaad

Konsult Åseda Ahmad berättar hur gemenskap, förtroende och hopp skapade chanser han knappt vågat drömma om. Hör om hans resa som nyanländ till konsult hos OnePartnerGroup.

Isabella Westerlund

Affärsområdeschef Växjö Att se hur matchningen mellan kompetens och företag genererar lycka för någon, gör också Isabella lycklig. Hör hennes berättelse om variation i vardagen och glädjen till sitt arbete.

Snabbkontakt

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart vi kan!
Har ni inget namn?
Vi vill gärna kunna kontakta dig...
Vi vill gärna kunna kontakta dig...
...
Vi behöver veta vilket kontor ni vill kontakta...
Vad vill du prata om...?
Tack vi kommer kontakta dig så snart som möjligt.