Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Välkommen till Sundsvalls lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag

Besökadress
Storgatan 20 C
852 30 Sundsvall
Det är många faktorer att väga in när du ska anställa nya medarbetare. Inte minst när det handlar om personer i ledande befattningar. På OnePartnerGroup i Sundsvall har vi lång erfarenhet av rekrytering och bemanning generellt. Att hitta just chefer som kan stärka din verksamhet ytterligare är en av våra spetskompetenser. Här har vi fördel av våra egna gedigna erfarenheter av ledarskap. Vi vet vad som krävs, helt enkelt.

Lediga jobb i Sundsvall

Vi är övertygade om att människor, och samhället i stort, behöver uppleva framgångar för att må bra och växa. Och här vill vi vara med och bidra med vår breda kompetens av att matcha rätt kandidat med rätt arbetsplats.

 

Så vad brinner du för? Vårt mål är att du ska hitta just ditt drömjobb och eftersom vi har partnerskap med ett stort utbud företag inom olika yrkeskategorier runt om i landet ser vi att den möjligheten finns. Du som arbetssökande kan genom vår hemsida enkelt se och söka de tjänster som är intressanta för just dig.

Senaste jobben

Jobba NATT med julkortsortering i december!

Jobba NATT med julkortsortering i december!

Västernorrlands län, Sundsvall | Lager/logistik/transport

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 30 november. Skynda dig att söka!
Jobba med julkortssortering i december!

Jobba med julkortssortering i december!

Västernorrlands län, Sundsvall | Lager/logistik/transport

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 30 november. Skynda dig att söka!
Jobba inom kundservice

Jobba inom kundservice

Västernorrlands län, Härnösand | IT/Teknik

Jobba inom kundservice

Jobba inom kundservice

Västernorrlands län, Sundsvall | IT/Teknik

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 29 november. Skynda dig att söka!
Se alla jobb i Sundsvall
– en långsiktig affär

Rekrytering

Vår rekryteringsprocess är gedigen och genomtänkt och innehåller allt från behovsanalys till presentation av slutkandidater.

Det innebär att du får en effektiv rekrytering med hög kvalitet och en bra kandidatupplevelse. Vi tror på ett partnerskap där vi tillsammans skapar lösningar som driver människor och företag framåt.

Vi använder oss av flera olika verktyg för att hitta rätt kandidater snabbt, bland annat LinkedIn Recruiter. Vi är även licensierade i olika testverktyg, så som personlighets- och färdighetstester via ASSESSIO och vi är stolta över vår objektiva urvalsprocess. Genom den kan vi med väl beprövade metoder och grundlig research låta fakta och kompetens gå före snygga CVn. Vi är ett auktoriserat rekryteringsföretag. Vi mäter kandidatupplevelsen, på så sätt säkerställer vi ert arbetsgivarvarumärke genom hela rekryteringsprocessen.

Mer om rekrytering
– för tillfälliga behov

Bemanning

Behovet av medarbetare kan snabbt förändras. Vi hjälper dig med personalförsörjningen i alla lägen genom enkla och kostnadseffektiva lösningar. Oavsett vilken kompetens du behöver, kan vi hjälpa dig att hitta rätt person. Vi hyr ut kompetens för kortare och längre uppdrag inom bland annat ekonomi, IT, administration, produktion och distribution.

Vi har mycket god insyn i den lokala arbetsmarknaden och kan därför snabbt tillgodose dina personalbehov. Det gör att du kan fokusera på din verksamhet, medan vi löser dina kompetensbehov.

Vi kan erbjuda dig välutbildad, engagerad och pålitlig personal med bred erfarenhet från olika typer av företag och branscher. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och har självklart kollektivavtal och relevanta försäkringar för våra medarbetare.

Mer om bemanning

Hyrrekrytering

Hyrrekrytering innebär att du först hyr in en konsult under en överenskommen tid med målsättningen att ta över konsulten i anställning efter periodens slut. Vi anställer konsulten och står för provanställning. En hyrrekrytering är ett smidigt sätt för er som företag att ta in ny kompetens och prova på, om allt känns bra går anställning över till er efter en period.

Kontakta oss
Tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp eller har frågor om våra tjänster och lediga jobb i Sundsvall.

Vi är Sundsvalls lokalaste

Med vår långa närvaro har vi byggt upp både erfarenhet och ett stort nätverk. Vi har alltid funnits nära kunderna och känner det lokala näringslivet väl. Det gör att vi kan hjälpa dig med hela rekryterings- och bemanningsprocessen, eller delar av den.

Marcus är VD och affärsansvarig och har över 20 års erfarenhet av affärer och personalledning. Med en bakgrund som egen företagare, säljare i bankvärlden och de senaste åren konsult inom rekryteringsbranschen, har Marcus en värdefull mix av erfarenheter och kontakter. Jens är rekryteringsansvarig och har arbetat med bemanning och specialistrekrytering hos Kornboden, numera OnePartnerGroup, sedan 2004. Jens har mer än 20 års erfarenhet som chef och ledare från olika branscher och verksamheter.

Tillsammans är vi ett starkt team med gott renommé och stora kontaktytor inom såväl industrin som på tjänstemannasidan. Det känns väldigt roligt och inspirerande att kunna erbjuda så bra tjänster kring rekrytering och bemanning. Vår styrka är vår förståelse för kundens behov och vår erfarenhet från personal- och företagsledning, berättar Marcus Larsson Locklund.

Skapar nytta med nätverk och metoder
Att vi kan hitta bra kandidater till våra kunder beror till stor del på att vi funnits i Sundsvall under lång tid. Vi kan den lokala marknaden och känner till vad som händer i olika branscher. En kombination av vårt metodiska arbetssätt och en stor bank av kandidater – både officiella och inofficiella – ger oss därför bra möjligheter att hjälpa dig som kund att växa.
Certifikat
Social hållbarhet
Vi på OnePartnerGroup bryr oss om alla i vårt samhälle. Allt vi gör grundar sig i vår vilja att varje dag, på ett hållbart sätt, integrera människor i arbete. Därför jobbar vi aktivt och medvetet med Corporate Social Responsibility.
Faktureringsadress
[email protected]
OnePartnerGroup Sundsvall AB
Mogölsvägen 4
554 75 Jönköping
Besökadress
Storgatan 20 C
852 30 Sundsvall
Resurs 1