Sundsvall

Välkommen till Sundsvalls lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag

Det är många faktorer att väga in när du ska anställa nya medarbetare. Inte minst när det handlar om personer i ledande befattningar. På OnePartnerGroup i Sundsvall har vi lång erfarenhet av rekrytering och bemanning generellt. Att hitta just chefer som kan stärka din verksamhet ytterligare är en av våra spetskompetenser. Här har vi fördel av våra egna gedigna erfarenheter av ledarskap. Vi vet vad som krävs, helt enkelt.

Vi är Sundsvalls lokalaste

Med vår långa närvaro har vi byggt upp både erfarenhet och ett stort nätverk. Vi har alltid funnits nära kunderna och känner det lokala näringslivet väl. Det gör att vi kan hjälpa dig med hela rekryterings- och bemanningsprocessen, eller delar av den.

Marcus är VD och affärsansvarig och har över 20 års erfarenhet av affärer och personalledning. Med en bakgrund som egen företagare, säljare i bankvärlden och de senaste åren konsult inom rekryteringsbranschen, har Marcus en värdefull mix av erfarenheter och kontakter. Jens är rekryteringsansvarig och har arbetat med bemanning och specialistrekrytering hos Kornboden, numera OnePartnerGroup, sedan 2004. Jens har mer än 20 års erfarenhet som chef och ledare från olika branscher och verksamheter.

Tillsammans är vi ett starkt team med gott renommé och stora kontaktytor inom såväl industrin som på tjänstemannasidan. Det känns väldigt roligt och inspirerande att kunna erbjuda så bra tjänster kring rekrytering och bemanning. Vår styrka är vår förståelse för kundens behov och vår erfarenhet från personal- och företagsledning, berättar Marcus Larsson Locklund.

Skapar nytta med nätverk och metoder
Att vi kan hitta bra kandidater till våra kunder beror till stor del på att vi funnits i Sundsvall under lång tid. Vi kan den lokala marknaden och känner till vad som händer i olika branscher. En kombination av vårt metodiska arbetssätt och en stor bank av kandidater – både officiella och inofficiella – ger oss därför bra möjligheter att hjälpa dig som kund att växa.

Certifikat

Laddar...