Stenungsund

Välkommen till Stenungsunds lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag

Älskade Bohuslän. Här, där öarna Orust och Tjörn förbinds med fastlandet är livet lite bättre. Mellan skogarna i öst och havet och skärgården i väst finns något för alla och näringslivet här erbjuder detsamma med allt från vår världsledande kemiska industri till innovativa teknikföretag.

Vi hjälper dig som söker jobb och dig som söker personal genom att matcha rätt kandidat med rätt lediga jobb. Vi är Stenungsunds lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag.

Vi är
Stenungsunds
lokalaste

OnePartnerGroup Stenungsund är en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Genom oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och HR-stöd. Vårt breda kontaktnät och goda lokalkännedom gör att vi också kan erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

Vi är en trygg och professionell samarbetspartner som med kreativitet, hög kvalitet och ett mycket gott lagarbete, driver företag och människor framåt.

Vi samarbetar med

Certifikat

Laddar...