Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Välkommen till Sveriges lokalaste bemannings- och rekryteringsföretag i Uddevalla

Välkommen till Sveriges lokalaste bemannings- och rekryteringsföretag i Uddevalla

Besökadress
Norra Drottninggatan 28
451 31 Uddevalla
Här i hjärtat av Bohuslän finns en symbios som är svår att hitta någon annanstans. Med flera mils strandremsa mot Västerhavet och såväl skog som små vattendrag kanske det är naturen som bidragit till att inspirera det positiva näringslivsklimatet. Här finns en stark entreprenörsanda och känslan av att ingenting är omöjligt.

Vi hjälper dig som söker jobb och dig som söker personal genom att matcha rätt kompetens med rätt lediga jobb. Det gör vi genom både rekrytering och bemanning. Välkommen till oss!

Lediga jobb i Uddevalla

Vi är övertygade om att människor, och samhället i stort, behöver uppleva framgångar för att må bra och växa. Och här vill vi vara med och bidra med vår breda kompetens av att matcha rätt kandidat med rätt arbetsplats.

 

Så vad brinner du för? Vårt mål är att du ska hitta just ditt drömjobb och eftersom vi har partnerskap med ett stort utbud företag inom olika yrkeskategorier runt om i landet ser vi att den möjligheten finns. Du som arbetssökande kan genom vår hemsida enkelt se och söka de tjänster som är intressanta för just dig.

Senaste jobben

Chaufför CE natt till Trollhättan

Chaufför CE natt till Trollhättan

OnePartnerGroup | Västra Götalands län, Trollhättan | Lager/logistik/transport

Se alla jobb i Uddevalla
Nyfiken på hur vi kan hjälpa dig?

Vi är Uddevallas lokalaste

OnePartnerGroup Uddevalla är en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Genom oss har du tillgång till lokal kompetens när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och HR-stöd. Vårt breda kontaktnät och goda lokalkännedom gör att vi också kan erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

Vi är en trygg och professionell samarbetspartner som med kreativitet, hög kvalitet och ett mycket gott lagarbete, driver företag och människor framåt.
Mer om OnePartnerGroup
Vi samarbetar med
Ljungkile SK
Stenungsunds IF
ÖSIK
Certifikat
Svensk digital handel
DI Gasell
ID 06
Auktoriserat rekryteringsföretag
Auktoriserat bemanningsföretaag
Svenskt tillväxtindex
Svenskt näringsliv
Karriärföretag 2020
Social hållbarhet
Vi på OnePartnerGroup bryr oss om alla i vårt samhälle. Allt vi gör grundar sig i vår vilja att varje dag, på ett hållbart sätt, integrera människor i arbete. Därför jobbar vi aktivt och medvetet med Corporate Social Responsibility.
Faktureringsadress
[email protected]
OnePartnerGroup Fyrbodal/STO
Mogölsvägen 4
554 75 Jönköping
Besökadress
Norra Drottninggatan 28
451 31 Uddevalla
Resurs 1