Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag i Sundsvall

Besökadress
Storgatan 20 C
852 30 Sundsvall
Det är många faktorer att väga in när du ska anställa nya medarbetare. Inte minst när det handlar om personer i ledande befattningar. På OnePartnerGroup i Sundsvall har vi lång erfarenhet av rekrytering och bemanning generellt. Att hitta just chefer som kan stärka din verksamhet ytterligare är en av våra spetskompetenser. Här har vi fördel av våra egna gedigna erfarenheter av ledarskap. Vi vet vad som krävs, helt enkelt.

Lediga jobb i Sundsvall

Vi är övertygade om att människor, och samhället i stort, behöver uppleva framgångar för att må bra och växa. Och här vill vi vara med och bidra med vår breda kompetens av att matcha rätt kandidat med rätt arbetsplats.

 

Så vad brinner du för? Vårt mål är att du ska hitta just ditt drömjobb och eftersom vi har partnerskap med ett stort utbud företag inom olika yrkeskategorier runt om i landet ser vi att den möjligheten finns. Du som arbetssökande kan genom vår hemsida enkelt se och söka de tjänster som är intressanta för just dig.

Senaste jobben

Affärsområdeschef Elnät, Härjeåns

Affärsområdeschef Elnät, Härjeåns

Härjeåns AB | Västernorrlands län, Ånge | Ingenjörsyrken

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 3 juli. Skynda dig att söka!
Vi söker en operatör/lagerarbetare till Rönnes

Vi söker en operatör/lagerarbetare till Rönnes

Teknikprodukter / AB N.O Rönne Sundsvall | Västernorrlands län, Sundsvall | Industri/Produktion

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 30 juni. Skynda dig att söka!
Produktionspersonal till Unimedic i Matfors

Produktionspersonal till Unimedic i Matfors

OnePartnerGroup Sundsvall AB | Västernorrlands län, Sundsvall | Industri/Produktion

Se alla jobb i Sundsvall
Kontakta oss
Tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp eller har frågor om våra tjänster och lediga jobb i Sundsvall.

Vi är Sundsvalls lokalaste

Med vår långa närvaro har vi byggt upp både erfarenhet och ett stort nätverk. Vi har alltid funnits nära kunderna och känner det lokala näringslivet väl. Det gör att vi kan hjälpa dig med hela rekryterings- och bemanningsprocessen, eller delar av den.

Tillsammans är vi ett starkt team med gott renommé och stora kontaktytor inom såväl industrin som på tjänstemannasidan. Det känns väldigt roligt och inspirerande att kunna erbjuda så bra tjänster kring rekrytering och bemanning. Vår styrka är vår förståelse för kundens behov och vår erfarenhet från personal- och företagsledning.

Skapar nytta med nätverk och metoder
Att vi kan hitta bra kandidater till våra kunder beror till stor del på att vi funnits i Sundsvall under lång tid. Vi kan den lokala marknaden och känner till vad som händer i olika branscher. En kombination av vårt metodiska arbetssätt och en stor bank av kandidater – både officiella och inofficiella – ger oss därför bra möjligheter att hjälpa dig som kund att växa.
Certifikat
Social hållbarhet
Vi på OnePartnerGroup bryr oss om alla i vårt samhälle. Allt vi gör grundar sig i vår vilja att varje dag, på ett hållbart sätt, integrera människor i arbete. Därför jobbar vi aktivt och medvetet med Corporate Social Responsibility.
Faktureringsadress
[email protected]
OnePartnerGroup Sundsvall AB
Mogölsvägen 4
554 75 Jönköping
Besökadress
Storgatan 20 C
852 30 Sundsvall
Resurs 1