Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Välkommen till Stockholms lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag

Besökadress
Vretenvägen 10
171 54 Solna
I Stockholm skapar vi en enkelhet för dig som kund där vi hjälper till med helheten. Vi hjälper dig med dina kompetensbehov, oavsett om du behöver hyra in personal en dag eller ett halvår eller om ni behöver rekrytera inom industri eller logistik. Vi tillsätter konsultuppdrag och roller som drifttekniker, chaufförer, lager- eller produktionspersonal. Vi är experter på att sy ihop lösningen för dig, med kompetensen du behöver. Vi är aldrig längre bort än ett samtal.

Vi vet att de bolag som har rätt kompetens ombord är de som kommer att ha möjlighet att växa och nå framgång imorgon, och precis där vill vi vara med och göra skillnad tillsammans med er. Vi är en partner inom kompetens, er partner.

Lediga jobb i Stockholm Industri och Logistik

Vi är övertygade om att människor, och samhället i stort, behöver uppleva framgångar för att må bra och växa. Och här vill vi vara med och bidra med vår breda kompetens av att matcha rätt kandidat med rätt arbetsplats.

 

Så vad brinner du för? Vårt mål är att du ska hitta just ditt drömjobb och eftersom vi har partnerskap med ett stort utbud företag inom olika yrkeskategorier runt om i landet ser vi att den möjligheten finns. Du som arbetssökande kan genom vår hemsida enkelt se och söka de tjänster som är intressanta för just dig.

Senaste jobben

Pausvärd till Smiling Faces i Stockholm!

Pausvärd till Smiling Faces i Stockholm!

Smiling Faces AB | Stockholms län, Stockholm | Lager/logistik/transport

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Diskare till Kvalitetsfisk AB i Farsta!

Diskare till Kvalitetsfisk AB i Farsta!

Kvalitetsfisk i Stockholm AB | Stockholms län, Stockholm | Lager/logistik/transport

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 5 juli. Skynda dig att söka!
Verkstadsarbetare till Ramirent Högdalen!

Verkstadsarbetare till Ramirent Högdalen!

Ramirent AB - Stockholm Högdalen | Stockholms län, Stockholm | Industri/Produktion

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 30 juni. Skynda dig att söka!
B-chaufförer till DHL Express i Västberga!

B-chaufförer till DHL Express i Västberga!

Dhl Express (Sweden) AB Västberga | Stockholms län, Stockholm | Lager/logistik/transport

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 30 juni. Skynda dig att söka!
Se alla jobb i Stockholm Industri och Logistik
Nyfiken på hur vi kan hjälpa dig?

Vi är Stockholms lokalaste

OnePartnerGroup Stockholm är en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Genom oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och HR-stöd. Vårt breda kontaktnät och goda lokalkännedom gör att vi också kan erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

Vi är en trygg och professionell samarbetspartner som med kreativitet, hög kvalitet och ett mycket gott lagarbete, driver företag och människor framåt.
Mer om OnePartnerGroup
Certifikat
Social hållbarhet
Vi på OnePartnerGroup bryr oss om alla i vårt samhälle. Allt vi gör grundar sig i vår vilja att varje dag, på ett hållbart sätt, integrera människor i arbete. Därför jobbar vi aktivt och medvetet med Corporate Social Responsibility.
Faktureringsadress
[email protected]
OnePartnerGroup Stockholm AB
Mogölsvägen 4
554 75 Jönköping
Besökadress
Vretenvägen 10
171 54 Solna
Resurs 1