Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag i Skellefteå

Besökadress
Kanalgatan 77, 3tr
931 34 Skellefteå
Här hos oss i Skellefteå, eller Guldstaden, har vi en lång historik av musik, idrott och företagande. Med stora, nationella företag som Skellefteå Kraft, Vattenfall och Boliden är vi vana vid möjligheter och tillväxt. I Skellefteå är vi vana vid både avkopplande skogsliv och pulserande kulturliv. 

Här finns något för de flesta och vi hjälper dig som söker jobb och dig som söker personal genom att matcha rätt kandidat med rätt tjänst genom både rekrytering och bemanning. Välkommen till oss.

Lediga jobb i Skellefteå

Vi är övertygade om att människor, och samhället i stort, behöver uppleva framgångar för att må bra och växa. Och här vill vi vara med och bidra med vår breda kompetens av att matcha rätt kandidat med rätt arbetsplats.

 

Så vad brinner du för? Vårt mål är att du ska hitta just ditt drömjobb och eftersom vi har partnerskap med ett stort utbud företag inom olika yrkeskategorier runt om i landet ser vi att den möjligheten finns. Du som arbetssökande kan genom vår hemsida enkelt se och söka de tjänster som är intressanta för just dig.

Senaste jobben

Terminalarbetare vikariat

Terminalarbetare vikariat

OnePartnerGroup Skellefteå AB | Västerbottens län, Skellefteå | Lager/logistik/transport

Se alla jobb i Skellefteå
Nyfiken på hur vi kan hjälpa dig?

Vi är Skellefteås lokalaste

OnePartnerGroup Skellefteå är en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Genom oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och HR-stöd. Vårt breda kontaktnät och goda lokalkännedom gör att vi också kan erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.
Certifikat
Social hållbarhet
Vi på OnePartnerGroup bryr oss om alla i vårt samhälle. Allt vi gör grundar sig i vår vilja att varje dag, på ett hållbart sätt, integrera människor i arbete. Därför jobbar vi aktivt och medvetet med Corporate Social Responsibility.
Faktureringsadress

OPG Norr AB
Mogölsvägen 4
554 75 Jönköping
Besökadress
Kanalgatan 77, 3tr
931 34 Skellefteå
Resurs 1