Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag i Skellefteå

Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag i Skellefteå

Besökadress
Nygatan 53
931 31 Skellefteå
Här hos oss i Skellefteå, eller Guldstaden, har vi en lång historik av musik, idrott och företagande. Med stora, nationella företag som Skellefteå Kraft, Northvolt och Boliden är vi vana vid möjligheter och tillväxt. I Skellefteå är vi vana vid både avkopplande skogsliv och pulserande kulturliv. 

Här finns något för de flesta och vi hjälper dig som söker jobb och dig som söker personal genom att matcha rätt kandidat med rätt tjänst genom både rekrytering och bemanning. Välkommen till oss.

Lediga jobb i Skellefteå

Vi är övertygade om att människor, och samhället i stort, behöver uppleva framgångar för att må bra och växa. Och här vill vi vara med och bidra med vår breda kompetens av att matcha rätt kandidat med rätt arbetsplats.

 

Så vad brinner du för? Vårt mål är att du ska hitta just ditt drömjobb och eftersom vi har partnerskap med ett stort utbud företag inom olika yrkeskategorier runt om i landet ser vi att den möjligheten finns. Du som arbetssökande kan genom vår hemsida enkelt se och söka de tjänster som är intressanta för just dig.

Senaste jobben

Serviceinriktad it-support

Serviceinriktad it-support

OnePartnerGroup Skellefteå AB | Västerbottens län, Skellefteå | IT/Teknik

Se alla jobb i Skellefteå

Vi är Skellefteås lokalaste

OnePartnerGroup Skellefteå är en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Genom oss har du tillgång till lokal kompetens när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och HR-stöd. Vårt breda kontaktnät och goda lokalkännedom gör att vi också kan erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

Varför välja vårt bemannings- och rekryteringsföretag i Skellefteå?

Vi tror på partnerskap där vi tillsammans skapar lösningar som driver människor och företag framåt. Med vår gedigna och genomtänkta rekryteringsprocess kan du få en effektiv och högkvalitativ rekrytering i Skellefteå med en bra kandidatupplevelse. Med vår goda kunskap i den lokala arbetsmarknaden och ett stort nätverk är vi rätt rekryteringsföretag i Skellefteå för dig.

Vi är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag i Skellefteå som kan tillgodose alla era behov oavsett om det gäller bemanning under korta perioder eller rekryterings inför en ny tjänst. Med välbeprövade processer och ett brett kontaktnät är vi ett bemanningsföretag i Skellefteå att lita på.

Vi värnar om våra medarbetare och kunder och arbetar alltid för trygghet, tillit och samhällsförbättring. Vi jobbar aktivt med frågor som berör samhället, mänskliga rättigheter, arbetsförhållanden, klimatpåverkan och långsiktig lönsamhet. Är ni ute efter rekrytering eller bemanning i Skellefteå är OnePartnerGroup ett schysst, säkert och flexibelt val.
MER OM OSS
Nyfiken på hur vi kan hjälpa dig?
Certifikat
Svensk digital handel
DI Gasell
ID 06
Auktoriserat rekryteringsföretag
Auktoriserat bemanningsföretaag
Svenskt tillväxtindex
Svenskt näringsliv
Karriärföretag 2024

FAQ: Vårt rekryterings- och bemanningsföretag i Skellefteå

Vilket är det bästa bemanningsföretaget i Skellefteå?
Det finns många rekryterings- och bemanningsbolag i Skellefteå, men vi är säkra på att vi kan erbjuda en hög effektivitet, flexibilitet och den kompetens du behöver när du väljer ett bemannings- och rekryteringsföretag i Skellefteå. För när ni lyckas – då är vi nöjda!

 

Finns det ett bemannings- och rekryteringsföretag i Skellefteå?
OnePartnerGroup är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som erbjuder flexibla och säkra tjänster för bemanning och rekrytering i Skellefteå. Med ett stort kontaktnät och god insikt i den lokala arbetsmarknaden kan vi erbjuda er nya medarbetare och kandidater som matchar era kriterier för utbildning, erfarenhet och kompetens.

 

Hur ser processen för rekrytering ut?

  • utförande av behovsanalys
  • annonsering av positionen
  • urval och intervjuer
  • kvalitetssäkring av lämpliga kandidater
  • avslut och uppföljning.
Social hållbarhet
Vi på OnePartnerGroup bryr oss om alla i vårt samhälle. Allt vi gör grundar sig i vår vilja att varje dag, på ett hållbart sätt, integrera människor i arbete. Därför jobbar vi aktivt och medvetet med Corporate Social Responsibility.
Faktureringsadress
[email protected]
OnePartnerGroup Skellefteå AB
Mogölsvägen 4
554 75 Jönköping
Besökadress
Nygatan 53
931 31 Skellefteå
Resurs 1