Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag i Östersund

Besökadress
Storgatan 39
831 33 Östersund
Det var i Östersund allt började 1996 när företaget startade. På OnePartnerGroup i Östersund har vi vuxit och utvecklats med våra kunder i över 20 år. Det är därför vi idag kan erbjuda en sådan bredd inom rekrytering och bemanning. Vi arbetar med olika roller inom produktion, verkstadsindustri, lager och logistik, IT, administration, ekonomi och har mycket goda kontaktnät med kandidater till många typer av tjänstemannauppdrag.

Lediga jobb i Östersund

Vi är övertygade om att människor, och samhället i stort, behöver uppleva framgångar för att må bra och växa. Och här vill vi vara med och bidra med vår breda kompetens av att matcha rätt kandidat med rätt arbetsplats.

 

Så vad brinner du för? Vårt mål är att du ska hitta just ditt drömjobb och eftersom vi har partnerskap med ett stort utbud företag inom olika yrkeskategorier runt om i landet ser vi att den möjligheten finns. Du som arbetssökande kan genom vår hemsida enkelt se och söka de tjänster som är intressanta för just dig.

Senaste jobben

1st line supporttekniker till Fujitsu Östersund

1st line supporttekniker till Fujitsu Östersund

OnePartnerGroup Jämtland AB | Jämtlands län, Östersund | IT/Teknik

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 1 juni. Skynda dig att söka!
Produktionsmedarbetare till Näldens värmeindustri

Produktionsmedarbetare till Näldens värmeindustri

Näldens Värmeindustri AB | Jämtlands län, Östersund | Industri/Produktion

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 1 juni. Skynda dig att söka!
Almi söker Redovisningsassistent, Östersund

Almi söker Redovisningsassistent, Östersund

Almi AB | Jämtlands län, Östersund | Ekonomi/redovisning/inköp

Operatörer Byggelit

Operatörer Byggelit

Byggelit Sverige AB | Jämtlands län, Östersund | Industri/Produktion

Iron Mountain söker Utvecklare/”Junior Developer”

Iron Mountain söker Utvecklare/”Junior Developer”

Iron Mountain | Jämtlands län, Östersund | IT/Teknik

Se alla jobb i Östersund
– en långsiktig affär

Rekrytering

Vår rekryteringsprocess är gedigen och genomtänkt och innehåller allt från behovsanalys till presentation av slutkandidater.

Det innebär att du får en effektiv rekrytering med hög kvalitet och en bra kandidatupplevelse. Vi tror på ett partnerskap där vi tillsammans skapar lösningar som driver människor och företag framåt.

Vi använder oss av flera olika verktyg för att hitta rätt kandidater snabbt, bland annat LinkedIn Recruiter. Vi är även licensierade i olika testverktyg, så som personlighets- och färdighetstester via ASSESSIO och vi är stolta över vår objektiva urvalsprocess. Genom den kan vi med väl beprövade metoder och grundlig research låta fakta och kompetens gå före snygga CVn. Vi är ett auktoriserat rekryteringsföretag. Vi mäter kandidatupplevelsen, på så sätt säkerställer vi ert arbetsgivarvarumärke genom hela rekryteringsprocessen.

Mer om rekrytering
– för tillfälliga behov

Bemanning

Behovet av medarbetare kan snabbt förändras. Vi hjälper dig med personalförsörjningen i alla lägen genom enkla och kostnadseffektiva lösningar. Oavsett vilken kompetens du behöver, kan vi hjälpa dig att hitta rätt person. Vi hyr ut kompetens för kortare och längre uppdrag inom bland annat ekonomi, IT, administration, produktion och distribution.

Vi har mycket god insyn i den lokala arbetsmarknaden och kan därför snabbt tillgodose dina personalbehov. Det gör att du kan fokusera på din verksamhet, medan vi löser dina kompetensbehov.

Vi kan erbjuda dig välutbildad, engagerad och pålitlig personal med bred erfarenhet från olika typer av företag och branscher. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och har självklart kollektivavtal och relevanta försäkringar för våra medarbetare.

Mer om bemanning

Hyrrekrytering

Hyrrekrytering innebär att du först hyr in en konsult under en överenskommen tid med målsättningen att ta över konsulten i anställning efter periodens slut. Vi anställer konsulten och står för provanställning. En hyrrekrytering är ett smidigt sätt för er som företag att ta in ny kompetens och prova på, om allt känns bra går anställning över till er efter en period.

Kontakta oss
Tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp eller har frågor om våra tjänster och lediga jobb i Östersund.
Följ vår vardag

Vi är Jämtlands lokalaste

Ser dina unika behov
Med vår långa närvaro har vi byggt upp både erfarenhet och ett stort nätverk. Vi har alltid funnits nära kunderna och känner det lokala näringslivet väl. Det gör att vi kan hjälpa dig med hela rekryterings- och bemanningsprocessen, eller delar av den.

– Det är en spännande tid nu. Många företag är i behov av att rekrytera och anställa, vilket vi tycker är kul. Varje kunds behov är unikt och vi lyssnar alltid in kundens förutsättningar och önskemål, berättar Christoffer Sjöstedt som är vd på OnePartnerGroup, före detta Kornboden, i Östersund.

Säkrar kompetens lokalt och utifrån
Att hitta den rätta personen vid rekryteringar är ett jobb som kräver både kunskap och bra tillvägagångssätt. OnePartnerGroup har rekryterare som gör både intervjuer och tester enligt en kompetensbaserad rekryteringsmodell. Här blir erfarenheten viktig – att kunna skapa en helhetsbild av kandidaten, ge rekommendationer och sedan hjälpa kunden med urvalet av rätt kandidater.

– Vi breddar hela tiden våra nätverk och är vägen in till arbete. Det handlar om att finnas där våra kandidater är och veta vilka kanaler som funkar bäst. För oss är det också självklart att samverka med andra aktörer för att exempelvis locka hemvändare att flytta tillbaka, men också locka hit nya människor. Vi har ett ansvar att representera Jämtland/Härjedalen och näringslivet på bästa sätt för att hjälpa våra kunder att säkra rätt kompetens, avslutar Christoffer Sjöstedt.
Certifikat
Social hållbarhet
Vi på OnePartnerGroup bryr oss om alla i vårt samhälle. Allt vi gör grundar sig i vår vilja att varje dag, på ett hållbart sätt, integrera människor i arbete. Därför jobbar vi aktivt och medvetet med Corporate Social Responsibility.
Faktureringsadress
[email protected]
OnePartnerGroup Jämtland AB
Mogölsvägen 4
554 75 Jönköping
Besökadress
Storgatan 39
831 33 Östersund
Resurs 1