Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Välkommen till Örebros lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag

Besökadress
Nygatan 37 B
702 11 Örebro
För oss på OnePartnerGroup i Örebro är det självklart att finnas nära dig som kund. Vi har lång erfarenhet av att hjälpa organisationer att stärka sin konkurrenskraft genom rätt kompetens. När vi lär känna dig och din verklighet kan vi göra bäst nytta, både på kort och lång sikt. Då ser vi ditt behov inom olika områden och kan ligga steget före.

Lediga jobb i Örebro

Vi är övertygade om att människor, och samhället i stort, behöver uppleva framgångar för att må bra och växa. Och här vill vi vara med och bidra med vår breda kompetens av att matcha rätt kandidat med rätt arbetsplats.

 

Så vad brinner du för? Vårt mål är att du ska hitta just ditt drömjobb och eftersom vi har partnerskap med ett stort utbud företag inom olika yrkeskategorier runt om i landet ser vi att den möjligheten finns. Du som arbetssökande kan genom vår hemsida enkelt se och söka de tjänster som är intressanta för just dig.

Senaste jobben

Nu söker vi en Ekonom!

Nu söker vi en Ekonom!

LG Söderberg Fastigheter AB | Örebro län, Örebro | Ekonomi/redovisning/inköp

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Servicetekniker till Duroc Machine Tool

Servicetekniker till Duroc Machine Tool

Duroc Machine Tool AB | Värmlands län, Karlstad | Industri/Produktion

Customer Service Advisor till Fortum Waste Solutions sökes!

Customer Service Advisor till Fortum Waste Solutions sökes!

Fortum Waste Solutions AB | Örebro län, Kumla | Administration/kundservice/HR

Noggranna personer för dokumenthantering sökes!

Noggranna personer för dokumenthantering sökes!

Iron Mountain/Recall Sverige AB (Kumla) | Örebro län, Kumla | Administration/kundservice/HR

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 30 juni. Skynda dig att söka!
Kumla - Truckförare sökes

Kumla - Truckförare sökes

OnePartnerGroup | Örebro län, Kumla | Lager/logistik/transport

Se alla jobb i Örebro
Kontakta oss
Tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp eller har frågor om våra tjänster och lediga jobb i Örebro.
Följ vår vardag

Vi är Örebros lokalaste

Ser trender och följer marknaden
Vi har väl utarbetade metoder och spetskunskaper för att hitta personer med den kompetens som efterfrågas, vilket gör oss till en bra part oavsett bransch. Just nu ser vi stora möjligheter inom byggbranschen som agerar lok och katalysator åt fler branscher, men även i det faktum att Örebro blivit en logistikstad. Här har många företag etablerat sina centrallager – och behöver arbetskraft.

Därför stärker vi medvetet upp vår egen kompetens inom logistik och terminal genom att anställa en ny person som själv kommer från den bakgrunden – och som även är ansvarig för bemanningen hos en av våra största kunder inom området, Post Nord, berättar Rickard Fornes som är vd på OnePartnerGroup, före detta Kornboden, i Örebro.

Verkar för bygdens utveckling
Att vi är seniora innebär att vi hunnit bygga upp ett stort kontaktnät med människor som har olika kompetenser, intressen och befinner sig i olika skeden. Att verka lokalt och engagera oss i olika nätverk och idrottsföreningar är också ett sätt att ge tillbaka till bygden.
Vi samarbetar med
Certifikat
Social hållbarhet
Vi på OnePartnerGroup bryr oss om alla i vårt samhälle. Allt vi gör grundar sig i vår vilja att varje dag, på ett hållbart sätt, integrera människor i arbete. Därför jobbar vi aktivt och medvetet med Corporate Social Responsibility.
Faktureringsadress
[email protected]
OnePartnerGroup Örebro AB
Mogölsvägen 4
554 75 Jönköping
Besökadress
Nygatan 37 B
702 11 Örebro
Resurs 1