Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag i Norrköping

Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag i Norrköping

Besökadress
Sjötullsgatan 35
602 28 Norrköping
Norrköping. Eller Peking? Kärt barn har många namn. Här i Östergötlands norra stad har vi mycket att vara stolta över. Södra promenaden, spårvagnarna, Holmenområdet, Himmelstalundsområdet och ”Parken”. Vi har något för alla.

Precis likadant är det med näringslivet – vi har något för alla. Som ett rekryterings- och bemanningsföretag i Norrköping hjälper dig som söker jobb och dig som söker personal genom att matcha rätt kompetens med rätt lediga jobb genom både rekrytering och bemanning.

Lediga jobb i Norrköping

Vi är övertygade om att människor, och samhället i stort, behöver uppleva framgångar för att må bra och växa. Och här vill vi vara med och bidra med vår breda kompetens av att matcha rätt kandidat med rätt arbetsplats.

 

Så vad brinner du för? Vårt mål är att du ska hitta just ditt drömjobb och eftersom vi har partnerskap med ett stort utbud företag inom olika yrkeskategorier runt om i landet ser vi att den möjligheten finns. Du som arbetssökande kan genom vår hemsida enkelt se och söka de tjänster som är intressanta för just dig.

Senaste jobben

Lastmaskinsförare till en av våra kunder i Mjölby

Lastmaskinsförare till en av våra kunder i Mjölby

Hogstad Aluminium | Östergötlands län, Mjölby | Lager/logistik/transport

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Andra linjens support till Tekniska Verken

Andra linjens support till Tekniska Verken

OnePartnerGroup Östergötland AB | Östergötlands län, Linköping | IT/Teknik

Teknisk projektledare

Teknisk projektledare

Domino Sweden AB - Linköping | Östergötlands län, Linköping | Industri/Produktion

Teknisk support till Domino Sweden

Teknisk support till Domino Sweden

Domino Sweden AB - Linköping | Östergötlands län, Linköping | IT/Teknik

Ansökan till OnePartnerGroups urval för saneringsteknikerutbildning 2023

Ansökan till OnePartnerGroups urval för saneringsteknikerutbildning 2023

Ocab Öst AB | Östergötlands län, Norrköping | Övrigt

Se alla jobb i Norrköping
Vad säger andra om oss?
1 / 9
Nyfiken på hur vi kan hjälpa dig?

Rekrytering i Norrköping

Vi är ett rekryteringsföretag i Norrköping som arbetar med väl beprövade metoder genom hela rekryteringsprocessen. Hos oss får du en effektiv rekrytering med hög kvalitet och en bra kandidatupplevelse. Med ett brett kontaktnät, goda kunskaper om den lokala arbetsmarknaden och högkvalitativa metoder kan vi hitta rätt person för er.
Rekryteringsprocessen börjar med en behovsanalys för att sedan annonsera i rätt kanaler och genomföra personlighets- och färdighetstester via bland annat ASSESSIO. Genom väl beprövade metoder och grundlig research kan vi låta fakta och kompetens gå före snygga CV:n. Under hela processen säkerställer vi ert arbetsgivarvarumärke. Vi tror på ett partnerskap där vi tillsammans skapar lösningar som driver människor och företag framåt.
Mer om rekrytering och bemanning i Norrköping

Bemanning i Norrköping

Behovet av medarbetare kan snabbt förändras. Som ett bemanningsföretag i Norrköping hjälper vi er med kostnadseffektiva lösningar till er personalförsörjning oavsett vilken tidsperiod det gäller. Vi hyr ut kompetens för kortare och längre uppdrag inom bland annat ekonomi, IT, administration, produktion och distribution. Vi kan hjälpa er hitta rätt person oavsett vilken kompetens ni behöver.

Vårt bemanningsföretag i Norrköping

Med bemanning i Norrköping kan vi snabbt tillgodose ert personalbehov så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet. Vi har mycket god insyn i den lokala arbetsmarknaden och ett stort nätverk som kan fylla ert behov av medarbetare. Som ett auktoriserat bemanningsföretag i Norrköping har vi självklart kollektivavtal och relevanta försäkringar för våra medarbetare.
Mer om vårt bemanningsföretag i Norrköping

Hyrrekrytering i Norrköping

Om ni vill ta in ny kompetens för att prova på är hyrrekrytering rätt val. Det innebär att ni hyr in en konsult under en bestämd tidsperiod med målet att anställa personen efter avslutad provanställning. Vi som rekryterings- och bemanningsföretag i Norrköping står för hela provanställningen och om allt känns bra tar ni över den nya medarbetaren som anställd på ert företag.
Nyheter

Vi är Norrköpings lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag

OnePartnerGroup Norrköping är en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Genom oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och HR-stöd. Vårt breda kontaktnät och goda lokalkännedom gör att vi också kan erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

Vi är en trygg och professionell samarbetspartner som med kreativitet, hög kvalitet och ett mycket gott lagarbete, driver företag och människor framåt.
Mer om OnePartnerGroup
Vi samarbetar med
Norrköpings Dolphins
Finspångs AIK
Vita hästen
Certifikat
Svensk digital handel
DI Gasell
ID 06
Auktoriserat rekryteringsföretag
Auktoriserat bemanningsföretaag
Svenskt tillväxtindex
Svenskt näringsliv
Karriärföretag 2020

FAQs

 

Vilket är det bästa bemanningsföretaget i Nnorrköping?

Vi på OnePartnerGroup är självsäkra i att vara det bästa valet av bemanningsföretag i Norrköping. Med god insyn i den lokala arbetsmarknaden och ett brett kontaktnät kan vi tillgodose era personalbehov oavsett tidsperiod eller önskad kompetens.

 

Finns det ett bemannings- och rekryteringsföretag i Nnorrköping?

OnePartnerGroup är ett bemannings- och rekryteringsföretag i Norrköping som tillgodoser era personalbehov och hittar rätt person för er tjänst. Med god insyn i den lokala arbetsmarknaden och ett brett kontaktnät är vi rätt val vid behov av rekrytering eller bemanning i Norrköping.

Social hållbarhet
Vi på OnePartnerGroup bryr oss om alla i vårt samhälle. Allt vi gör grundar sig i vår vilja att varje dag, på ett hållbart sätt, integrera människor i arbete. Därför jobbar vi aktivt och medvetet med Corporate Social Responsibility.
Faktureringsadress
[email protected]
OnePartnerGroup Norrköping AB
Mogölsvägen 4
554 75 Jönköping
Besökadress
Sjötullsgatan 35
602 28 Norrköping
Resurs 1