Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Välkommen till Malmö lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag

Välkommen till Malmö lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag

Besökadress
Jungmansgatan 12
211 11 Malmö

Lediga jobb i Malmö

Vi är övertygade om att människor, och samhället i stort, behöver uppleva framgångar för att må bra och växa. Och här vill vi vara med och bidra med vår breda kompetens av att matcha rätt kandidat med rätt arbetsplats.

 

Så vad brinner du för? Vårt mål är att du ska hitta just ditt drömjobb och eftersom vi har partnerskap med ett stort utbud företag inom olika yrkeskategorier runt om i landet ser vi att den möjligheten finns. Du som arbetssökande kan genom vår hemsida enkelt se och söka de tjänster som är intressanta för just dig.

Senaste jobben

Receptionist sommarvikariat

Receptionist sommarvikariat

OnePartnerGroup Skåne AB | Skåne län, Malmö | Administration/kundservice/HR

CE-chaufförer med omgående start!

CE-chaufförer med omgående start!

OnePartnerGroup | Skåne län, Helsingborg | Lager/logistik/transport

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 6 juni. Skynda dig att söka!
Utbilda dig till saneringstekniker!

Utbilda dig till saneringstekniker!

Ocab | Skåne län, Malmö | Övrigt

Utbilda dig till saneringstekniker!

Utbilda dig till saneringstekniker!

Ocab | Skåne län, Helsingborg | Övrigt

Teknisk säljare Norden

Teknisk säljare Norden

Kelvion AB | Skåne län, Malmö | Marknadsföring/försäljning

Se alla jobb i Malmö

Säker och enkel bemanning i Malmö

Som ett auktoriserat bemanningsföretag i Malmö finns vi här för er när behovet av medarbetare förändras snabbt och när ni behöver hjälp med personalförsörjning på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt. Vi hyr ut rätt kompetens inom flera områden inklusive bland annat ekonomi, IT, administration, produktion och distribution.

Vi är ett lokalt bemanningsföretag i Malmö med rätt insikter i den lokala arbetsmarknaden. Vi kan snabbt och enkelt hitta rätt person med rätt kompetens som matchar ert företag och era behov. Vi löser alla dina personalbehov så att du kan lägga fullt fokus på din verksamhet. Våra medarbetare har givetvis kollektivavtal och relevanta försäkringar.
Mer om bemanning

Rekryteringsbolag i Malmö 𑁋 Rekrytering utifrån era behov

Behöver ni hjälp med rekrytering i Malmö finns vi här för er. Att hitta rätt medarbetare med kompetenser som eftersöks kräver engagemang, tid och kompetens av rekryteraren. För många företag är det svårt att hitta tiden som krävs för att rekrytera rätt person, och det kan istället bli kostsamt med en felrekrytering. Att ta hjälp att ett rekryteringsbolag i Malmö sparar dig tid och energi samtidigt som du kan lita på att rätt person tillsätts på rätt position.

Vid vår rekrytering i Malmö använder vi väl beprövade rekryteringsmetoder och licensierade testverktyg där vi är stolta över vår objektiva urvalsprocess. Rekryteringen börjar med en behovsanalys för att vi ska förstå vad ni är ute efter, och därefter börjar annonseringen. Vi annonserar på lämpliga plattformar för positionen, bland annat genom LinkedIn Recruiter. Efter ansökningsprocessen genomför vi ett noggrant urval av de sökande för att kalla de mest lämpliga kandidaterna på intervju. I detta steg utför vi olika personlighets- och färdighetstester. När vi sedan har hittat den kandidat vi anser lämpar sig bäst för era behov lämnar vi över hen till er för att skriva på ett anställningsavtal.
Mer om rekrytering

Hyrrekrytering i Malmö för att hitta den perfekta kandidaten

Utöver våra tjänster för bemanning och rekrytering i Malmö erbjuder vi också hyrrekrytering. Ni hyr då in en konsult som är anställd hos oss med målsättningen att anställa konsulten efter hyrperiodens slut. Ni har då all möjlighet att lära känna och testa den nya medarbetarens kompetenser och se hur de passar in i er verksamhet. Om allt går som önskat tar ni över anställningen efter en utsatt tidsperiod.
Nyfiken på hur vi kan hjälpa dig?

Vi är ditt bemannings- och rekryteringsföretag i Malmö

Med lång erfarenhet och vår förmåga att se möjligheter och tro på människor är vi självsäkra i att vara det självklara valet som bemannings- och rekryteringsbolag i Malmö. Är du ute efter bemanning eller rekrytering i Malmö? Kontakta oss.

 

Varför välja oss som bemanningsföretag i Malmö?

 

  • Snabb bemanning för dina behov
  • Vi tar allt personalansvar
  • Vid oplanerad frånvaro hjälper vi er
  • Flexibelt
  • Riskfritt – det perfekta sättet att testa nya medarbetare

Läs gärna vår bemanningsguide eller kontakta oss för bemanning i Malmö så berättar vi mer.


Varför välja oss som rekryteringsbolag i Malmö?

 

 

  • Väl beprövade rekryteringsmetoder
  • Utförliga tester för kvalitetssäkring
  • Bred kunskap inom rekrytering
  • Datadrivet
  • Vi utgår alltid från en behovsanalys av ert företag

Kontakta oss för att få veta mer om oss och hur vi kan hjälpa er som rekryteringsbolag i Malmö.

Vi hjälper er med rekrytering och bemanning i Malmö

Vi är det lokalaste företaget för bemanning och rekrytering i Malmö. Som en komplett leverantör av kompetens inom yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn har vi tillgång till den bästa lokala kompetensen. Med ett brett kontaktnät och god kännedom om den lokala arbetsmarknaden kan vi alltid hitta den bästa kandidaten som möter era krav 𑁋 oavsett om det gäller rekrytering eller bemanning i Malmö.

Vi är en trygg och professionell partner som alltid arbetar med kreativitet, hög kvalitet och ett gott samarbete. Vi driver företag och människor framåt genom vår verksamhet och bidrar till samhället och individers utveckling.
Mer om OnePartnerGroup
Vi samarbetar med
Höllviken Innebandy
HK Malmö
Malmö Redhawks
Dösjöbro IF
Padel Court no 9
Certifikat
Svensk digital handel
DI Gasell
ID 06
Auktoriserat rekryteringsföretag
Auktoriserat bemanningsföretaag
Svenskt tillväxtindex
Svenskt näringsliv
Karriärföretag 2020

FAQ

Vad är skillnaden på ett rekryteringsföretag och ett bemanningsföretag?
Ett rekryteringsföretag hjälper verksamheter att anställa nya medarbetare. Ett bemanningsföretag hyr ut personal till andra verksamheter, som de potentiellt kan anställa efter slutfört uppdrag. Vi på OnePartnerGroup arbetar med både rekrytering och bemanning i Malmö.

 

Vilket är det bästa bemanningsföretaget i Malmö?
Vi är självsäkra i att vara det bästa valet av rekryterings- och bemanningsföretag i Malmö. Med bred kompetens, lång erfarenhet och väl beprövade metoder kan vi leverera precis det våra kunder efterfrågar. Det är också viktigt för oss med gott samarbete och respekt mot alla man kommer i kontakt med. Det gör oss också till ett pålitligt och genuint bemanningsföretag i Malmö.

 

Finns det ett bemannings- och rekryteringsföretag i Malmö?
Det finns många företag som jobbar med bemanning och rekrytering i Malmö. Vi har god kunskap om Malmös lokala arbetsmarknad och har ett brett kontaktnät som garanterar att vi hittar rätt person som har vad ni söker. OnePartnerGroup är ett pålitligt, högkvalitativt och flexibelt val av rekryterings- och bemanningsföretag i Malmö.

Social hållbarhet
Vi på OnePartnerGroup bryr oss om alla i vårt samhälle. Allt vi gör grundar sig i vår vilja att varje dag, på ett hållbart sätt, integrera människor i arbete. Därför jobbar vi aktivt och medvetet med Corporate Social Responsibility.
Faktureringsadress
[email protected]
OnePartnerGroup Skåne AB
Mogölsvägen 4
554 75 Jönköping
Besökadress
Jungmansgatan 12
211 11 Malmö
Resurs 1