Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag i Luleå

Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag i Luleå

Besökadress
Mobilaris Innovation Center, Sundsbacken 6
972 42 Luleå
Ljusa kusten, charmig landsbygd och lagom stadspuls. Men framför allt är det den perfekta platsen för äventyr. Vi Lulebor är stolta över vår stad och vårt näringsliv som sprider sig brett från stora produktionsfabriker och kunskapsintensiva tjänsteföretag till de mindre företagens spetskompetensområden. Här finns också Luleå Tekniska Universitet (LTU) som kunskapsmässigt och aktivt tillsammans med många bidrar till den starka tillväxten och världsledande omställning av miljövänlig hållbar produktion.

Här finns något för alla och vi hjälper dig som söker jobb och dig som söker personal genom att matcha rätt kandidat med rätt tjänst genom både rekrytering, bemanning och utbildning. Välkommen till oss

Lediga jobb i Luleå

Vi är övertygade om att människor, och samhället i stort, behöver uppleva framgångar för att må bra och växa. Och här vill vi vara med och bidra med vår breda kompetens av att matcha rätt kandidat med rätt arbetsplats.

 

Så vad brinner du för? Vårt mål är att du ska hitta just ditt drömjobb och eftersom vi har partnerskap med ett stort utbud företag inom olika yrkeskategorier runt om i landet ser vi att den möjligheten finns. Du som arbetssökande kan genom vår hemsida enkelt se och söka de tjänster som är intressanta för just dig.

Senaste jobben

Kommundirektör till Gällivare

Kommundirektör till Gällivare

Gällivare kommun | Norrbottens län, Gällivare | Chef/Ledning

Vill du jobba som saneringstekniker?

Vill du jobba som saneringstekniker?

OnePartnerGroup Norr AB | Norrbottens län, Kiruna | Övrigt

Vill du jobba som saneringstekniker?

Vill du jobba som saneringstekniker?

OnePartnerGroup Norr AB | Norrbottens län, Gällivare | Övrigt

Växellådsreparatör till LKAB Mekaniska

Växellådsreparatör till LKAB Mekaniska

LKAB Mekaniska AB | Norrbottens län, Kiruna | Industri/Produktion

Se alla jobb i Luleå
Nyfiken på hur vi kan hjälpa dig?

Vi är Luleås lokalaste

OnePartnerGroup Luleå är en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Genom oss har du tillgång till lokal kompetens när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och HR-stöd. Vårt breda kontaktnät och goda lokalkännedom gör att vi också kan erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.
Certifikat
Svensk digital handel
DI Gasell
ID 06
Auktoriserat rekryteringsföretag
Auktoriserat bemanningsföretaag
Svenskt tillväxtindex
Svenskt näringsliv
Karriärföretag 2024
Social hållbarhet
Vi på OnePartnerGroup bryr oss om alla i vårt samhälle. Allt vi gör grundar sig i vår vilja att varje dag, på ett hållbart sätt, integrera människor i arbete. Därför jobbar vi aktivt och medvetet med Corporate Social Responsibility.
Faktureringsadress

OnePartnerGroup Norr AB
Mogölsvägen 4
554 75 Jönköping
Besökadress
Mobilaris Innovation Center, Sundsbacken 6
972 42 Luleå
Resurs 1