Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag i Linköping

Besökadress
Teknikringen 9
583 30 Linköping
Här i Linköping är vi stolta över att vara en universitetsstad. Det gör oss starka på så många områden och här blandas innovation med stort hållbarhetstänk i alla branscher och områden.

Här, där idéer blir verklighet, hjälper vi dig som söker personal och dig som söker jobb. Genom både rekrytering och bemanning matchar vi rätt kandidat med rätt lediga jobb.

Lediga jobb i Linköping

Vi är övertygade om att människor, och samhället i stort, behöver uppleva framgångar för att må bra och växa. Och här vill vi vara med och bidra med vår breda kompetens av att matcha rätt kandidat med rätt arbetsplats.

 

Så vad brinner du för? Vårt mål är att du ska hitta just ditt drömjobb och eftersom vi har partnerskap med ett stort utbud företag inom olika yrkeskategorier runt om i landet ser vi att den möjligheten finns. Du som arbetssökande kan genom vår hemsida enkelt se och söka de tjänster som är intressanta för just dig.

Senaste jobben

CAD-ritare till HydraSpecma Wiro

CAD-ritare till HydraSpecma Wiro

HydraSpecma Wiro AB | Östergötlands län, Motala | Industri/Produktion

Miljöansvarig till Rasch AB

Miljöansvarig till Rasch AB

Bröderna Rasch AB | Östergötlands län, Motala | Industri/Produktion

HR-Business Partner till Nuvia Nordic

HR-Business Partner till Nuvia Nordic

Nuvia Nordic AB | Östergötlands län, Norrköping | Administration/kundservice/HR

Produktionsarbetare till kundföretag i Tranås

Produktionsarbetare till kundföretag i Tranås

OnePartnerGroup Östergötland AB | Jönköpings län, Tranås | Industri/Produktion

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 1 juni. Skynda dig att söka!
Servicetekniker

Servicetekniker

Universal Power Nordic AB | Östergötlands län, Mjölby | Bygg/anläggning/hantverk

Se alla jobb i Linköping
– en långsiktig affär

Rekrytering

Vår rekryteringsprocess är gedigen och genomtänkt och innehåller allt från behovsanalys till presentation av slutkandidater.

Det innebär att du får en effektiv rekrytering med hög kvalitet och en bra kandidatupplevelse. Vi tror på ett partnerskap där vi tillsammans skapar lösningar som driver människor och företag framåt.

Vi använder oss av flera olika verktyg för att hitta rätt kandidater snabbt, bland annat LinkedIn Recruiter. Vi är även licensierade i olika testverktyg, så som personlighets- och färdighetstester via ASSESSIO och vi är stolta över vår objektiva urvalsprocess. Genom den kan vi med väl beprövade metoder och grundlig research låta fakta och kompetens gå före snygga CVn. Vi är ett auktoriserat rekryteringsföretag. Vi mäter kandidatupplevelsen, på så sätt säkerställer vi ert arbetsgivarvarumärke genom hela rekryteringsprocessen.

Mer om rekrytering
– för tillfälliga behov

Bemanning

Behovet av medarbetare kan snabbt förändras. Vi hjälper dig med personalförsörjningen i alla lägen genom enkla och kostnadseffektiva lösningar. Oavsett vilken kompetens du behöver, kan vi hjälpa dig att hitta rätt person. Vi hyr ut kompetens för kortare och längre uppdrag inom bland annat ekonomi, IT, administration, produktion och distribution.

Vi har mycket god insyn i den lokala arbetsmarknaden och kan därför snabbt tillgodose dina personalbehov. Det gör att du kan fokusera på din verksamhet, medan vi löser dina kompetensbehov.

Vi kan erbjuda dig välutbildad, engagerad och pålitlig personal med bred erfarenhet från olika typer av företag och branscher. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och har självklart kollektivavtal och relevanta försäkringar för våra medarbetare.

Mer om bemanning

Hyrrekrytering

Hyrrekrytering innebär att du först hyr in en konsult under en överenskommen tid med målsättningen att ta över konsulten i anställning efter periodens slut. Vi anställer konsulten och står för provanställning. En hyrrekrytering är ett smidigt sätt för er som företag att ta in ny kompetens och prova på, om allt känns bra går anställning över till er efter en period.

Nyfiken på hur vi kan hjälpa dig?

Hur är det att arbeta som konsult?

Namn: Bernt Andersson, 59 år.
Yrke: Svetsare
Anställd sedan: 2016-02-04
Antal uppdrag sedan start: 2 st

Vem är Bernt?
Hemma och mekar med bilar. Jag vurmar för motorsporten. Fixar i garaget. Teknik överhuvudtaget är intressant tycker jag. Bor i Vadstena, men är ursprungligen från Mjölby. Är östgöte ändå ut i fingerspetsarna (skratt).

En bra start att komma ut i arbetslivet. Idag har jag blivit en i gänget på det uppdrag jag befinner mig på sedan ca 3 år tillbaka. Jag är inne på mitt andra uppdrag. Jag tycker det fungerar bra. Beror på vad man vill lära sig. Gillar man att vara flexibel och vill man ta för sig? Ja, då finns det goda möjligheter att få fast jobb på det företag man befinner sig på. En möjlighet att komma in på företag helt enkelt.


Läs hela intervjun
Följ vår vardag

Vi är Linköpings lokalaste

OnePartnerGroup Linköping är en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Genom oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och HR-stöd. Vårt breda kontaktnät och goda lokalkännedom gör att vi också kan erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

Vi är en trygg och professionell samarbetspartner som med kreativitet, hög kvalitet och ett mycket gott lagarbete, driver företag och människor framåt.
Mer om OnePartnerGroup
Certifikat
Social hållbarhet
Vi på OnePartnerGroup bryr oss om alla i vårt samhälle. Allt vi gör grundar sig i vår vilja att varje dag, på ett hållbart sätt, integrera människor i arbete. Därför jobbar vi aktivt och medvetet med Corporate Social Responsibility.
Faktureringsadress
[email protected]
OnePartnerGroup Östergötland AB
Mogölsvägen 4
554 75 Jönköping
Besökadress
Teknikringen 9
583 30 Linköping
Resurs 1