Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Välkommen till Karlskronas lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag

Välkommen till Karlskronas lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag

Besökadress
Kolonivägen 65 Gullberna Park
37154 Karlskrona
Här i staden som andra ofta beskriver som örlogsstaden belägen i Sveriges trädgård finns allt. Näringslivet spänner över många områden och branscher men har en stor gemensam nämnare: här i Karlskrona är hållbarheten alltid i fokus. Och vad beskriver väl inte det bättre än stadens långa historia och det faktum att staden finns med på Unescos världsarvslista? Vi tar hand om varandra och om vår stad.

Vi på OnePartnerGroup har ett stort lokalt nätverk och hjälper dig som söker jobb och dig som söker personal genom att matcha rätt kandidat med rätt lediga jobb genom rekrytering och bemanning.

Lediga jobb i Karlskrona

Vi är övertygade om att människor, och samhället i stort, behöver uppleva framgångar för att må bra och växa. Och här vill vi vara med och bidra med vår breda kompetens av att matcha rätt kandidat med rätt arbetsplats.

 

Så vad brinner du för? Vårt mål är att du ska hitta just ditt drömjobb och eftersom vi har partnerskap med ett stort utbud företag inom olika yrkeskategorier runt om i landet ser vi att den möjligheten finns. Du som arbetssökande kan genom vår hemsida enkelt se och söka de tjänster som är intressanta för just dig.

Senaste jobben

Produktionstekniker

Produktionstekniker

OnePartnerGroup Kalmar AB | Blekinge län, Karlskrona | Ingenjörsyrken

Administratör

Administratör

OnePartnerGroup Kalmar AB | Blekinge län, Karlshamn | Administration/kundservice/HR

Elektronikkonstruktör hårdvara

Elektronikkonstruktör hårdvara

Dectron 2.0 | Kalmar län, Kalmar | Ingenjörsyrken

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 8 oktober. Skynda dig att söka!
Se alla jobb i Karlskrona
Nyfiken på hur vi kan hjälpa dig?

Välkommen att kontakta oss!

Som den lokala aktören inom rekrytering och bemanning känner vi väl till Blekinge och kan den lokala marknaden. Genom vårt breda nätverk hjälper vi dig hitta rätt kompetens eller rätt tjänst snabbt. Hör gärna av dig till mig så kan jag berätta mer om hur vi kan hjälpa dig. Välkommen till OnePartnerGroup, du också!

Är du interimskonsult?
Vill du ha hjälp att sälja in din kompetens i våra nätverk? Vi arbetar med interimslösningar och hjälper våra kunder när de har behov av att snabbt hitta kompetens som kan hjälpa dem med kortare eller längre uppdrag.

Vi är Karlskronas lokalaste

OnePartnerGroup Karlskrona är en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Genom oss har du tillgång till lokal kompetens när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och HR-stöd. Vårt breda kontaktnät och goda lokalkännedom gör att vi kan erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

Vi är en trygg och professionell samarbetspartner som med kreativitet, hög kvalitet och ett mycket gott lagarbete, driver företag och människor framåt.
Mer om OnePartnerGroup
Vi samarbetar med
Improvera
Gula båtarna
TelecomCity
Ronneby företagsgrupp
Karlskrona Tennisklubb
Certifikat
Svensk digital handel
DI Gasell
ID 06
Auktoriserat rekryteringsföretag
Auktoriserat bemanningsföretaag
Svenskt tillväxtindex
Svenskt näringsliv
Karriärföretag 2020
Social hållbarhet
Vi på OnePartnerGroup bryr oss om alla i vårt samhälle. Allt vi gör grundar sig i vår vilja att varje dag, på ett hållbart sätt, integrera människor i arbete. Därför jobbar vi aktivt och medvetet med Corporate Social Responsibility.
Faktureringsadress
[email protected]
OnePartnerGroup Kalmar AB
Mogölsvägen 4
554 75 Jönköping
Besökadress
Kolonivägen 65 Gullberna Park
37154 Karlskrona
Resurs 1