Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag i Kalmar

Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag i Kalmar

Besökadress
Scheelegatan 9
392 38 Kalmar
Vår ostkustpärla Kalmar är en stad i snabb förändring. Precis som för hela länet som i sin helhet är ett expansivt område inom bland annat den gröna näringen och e-handeln vilar här näringslivet i huvudsak på tre ben: tillverkning, tjänsteföretag och handel. Vi kalmariter vet att hårt arbete lönar sig och därför har vi stark entreprenörskänsla här.

Söker du nytt jobb eller ny personal? Vi hjälper dig. Vi matchar rätt kandidat med rätt lediga jobb genom både rekrytering och bemanning genom vårt stora lokala nätverk.

Lediga jobb i Kalmar

Vi är övertygade om att människor, och samhället i stort, behöver uppleva framgångar för att må bra och växa. Och här vill vi vara med och bidra med vår breda kompetens av att matcha rätt kandidat med rätt arbetsplats.

 

Så vad brinner du för? Vårt mål är att du ska hitta just ditt drömjobb och eftersom vi har partnerskap med ett stort utbud företag inom olika yrkeskategorier runt om i landet ser vi att den möjligheten finns. Du som arbetssökande kan genom vår hemsida enkelt se och söka de tjänster som är intressanta för just dig.

Senaste jobben

Däckmontör

Däckmontör

OnePartnerGroup Kalmar AB | Kalmar län, Kalmar | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Industrielektriker

Industrielektriker

Tarkett AB - Ronneby | Blekinge län, Ronneby | Industri/Produktion

Informationssäkerhetsstrateg

Informationssäkerhetsstrateg

REGION BLEKINGE | Kalmar län, Kalmar | Offentlig förvaltning

Informationssäkerhetsstrateg

Informationssäkerhetsstrateg

REGION BLEKINGE | Blekinge län, Karlskrona | Offentlig förvaltning

Drifttekniker till Affärsverken

Drifttekniker till Affärsverken

AFFÄRSVERKEN KARLSKRONA AKTIEBOLAG | Blekinge län, Karlskrona | Bygg/anläggning/hantverk

Se alla jobb i Kalmar

Rekrytering i Kalmar

Vi hjälper er med rekrytering i Kalmar med vår genomtänkta rekryteringsprocess som innehåller allt från behovsanalys till presentation av slutkandidater. Med gedigna metoder kan vi hitta rätt person för er tjänst. LinkedInLinkenIn Recruiter är en av kanalerna vi använder oss av för att snabbt hitta rätt kandidater för er. Med ett brett kontaktnät och god insyn i den lokala arbetsmarknaden är vi rätt val av rekryteringsföretag i Kalmar.

Vi är licensierade i olika testverktyg, såsom som personlighets- och färdighetstester via ASSESSIO och använder oss alltid av en objektiv urvalsprocess. Vi låter väl beprövade metoder och grundlig research låta fakta och kompetens gå före snygga CV:n. Under vår rekrytering i Kalmar säkerställer vi ert arbetsgivarvarumärke genom hela processen.

Mer om rekrytering och bemanning i Kalmar

Bemanning i Kalmar

Behovet av medarbetare kan förändras snabbt ー vi finns här för att hjälp er med bemanning i Kalmar. Genom enkla och kostnadseffektiva lösningar tar vi hand om er personalförsörjning i alla lägen oavsett tidsperiod eller önskad kompetens. Ekonomi, IT, produktion och distribution är bara några exempel på områden vi hyr ut kompetens inom. Oavsett vilken kompetens du och ditt företag behöver kan vi hjälpa er att hitta rätt person.
Mer om rekrytering och bemanning i Kalmar

Vårt bemanningsföretag i Kalmar

Som ett auktoriserat bemanningsföretag i Kalmar kan ni känna er trygga med vetskapen om att våra medarbetare alltid har kollektivavtal och relevanta försäkringar. Vi kan erbjuda er engagerad och, pålitlig personal med rätt kompetenser för era behov. Med god insyn i den lokala arbetsmarknaden och ett brett kontaktnät kan vi ta hand om er personalförsörjning medan ni fokuserar på det ni gör bäst 𑁋 er kärnverksamhet.
Mer om vårt bemanningsföretag i Kalmar

Hyrrekrytering i Kalmar

Vårt rekryterings- och bemanningsföretag i Kalmar erbjuder även hyrrekrytering. Hyrrekrytering är ett perfekt alternativ om ni vill testa på ny kompetens. Det innebär att ni hyr in en konsult under en bestämd tidsperiod med intentionen att ta över anställningen efter provanställningens slut. Vi står för provanställningen och anställer konsulten ー ni får chansen att se hur den nya medarbetaren fungerar på arbetsplatsen och kan själva upptäcka vilka resultat ett tillskott av ny kompetens kan ge. Om ni är nöjda efter tidsperiodens slut tar ni över anställningen av er nya medarbetare.
Nyfiken på hur vi kan hjälpa dig?
Följ vår vardag

Vi är Kalmars lokalaste

OnePartnerGroup Kalmar är en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Genom oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och HR-stöd. Vårt breda kontaktnät och goda lokalkännedom gör att vi också kan erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

Vi är en trygg och professionell samarbetspartner som med kreativitet, hög kvalitet och ett mycket gott lagarbete, driver företag och människor framåt.
Mer om OnePartnerGroup
Vi samarbetar med
Certifikat

FAQs

 

Vilket är det bästa bemanningsföretaget i Kalmar?
Vi på OnePartnerGroup är självsäkra i att vara det bästa valet av bemanningsföretag i Kalmar. Vi kan tillgodose era personal behov oavsett tidsperiod och kan hyra ut kompetens bland annat inom ekonomi, IT, produktion och distribution.

Finns det ett bemannings- och rekryteringsföretag i Kalmar?
OnePartnerGroup är ett rekryterings- och bemanningsföretag i Kalmar med gedigna metoder och processer för att hitta rätt person för era behov. Med en god insyn i den lokala arbetsmarknaden och ett stort nätverk av kontakter är vi rätt rekryterings- och bemanningsföretag i Kalmar för er oavsett bransch.

Social hållbarhet
Vi på OnePartnerGroup bryr oss om alla i vårt samhälle. Allt vi gör grundar sig i vår vilja att varje dag, på ett hållbart sätt, integrera människor i arbete. Därför jobbar vi aktivt och medvetet med Corporate Social Responsibility.
Faktureringsadress
[email protected]nergroup.se
OnePartnerGroup Kalmar
Mogölsvägen 4
554 75 Jönköping
Besökadress
Scheelegatan 9
392 38 Kalmar
Resurs 1