Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag i Kalix

Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag i Kalix

Kontaktuppgifter
Besökadress
Staben, Furuhedsvägen 35A
952 31 Kalix
Kalixlöjrom, ljuvlig skärgård med alla dess öar, och charmig landsbygd. Men framför allt är det den perfekta platsen för äventyr och natursköna upplevelser längs Kalix älv och dess havsmynning, det är enkelt att bo i Kalix. Vi Kalixbor är stolta över vårt samhälle och vårt näringsliv som sprider sig brett från stora produktionsfabriker och kunskapsintensiva tjänsteföretag till de mindre företagens spetskompetensområden. 

Här finns något för de flesta och vi hjälper dig som söker jobb och dig som söker personal genom att matcha rätt kandidat med rätt tjänst genom både rekrytering och bemanning. Välkommen till oss

Lediga jobb i Kalix

Vi är övertygade om att människor, och samhället i stort, behöver uppleva framgångar för att må bra och växa. Och här vill vi vara med och bidra med vår breda kompetens av att matcha rätt kandidat med rätt arbetsplats.

 

Så vad brinner du för? Vårt mål är att du ska hitta just ditt drömjobb och eftersom vi har partnerskap med ett stort utbud företag inom olika yrkeskategorier runt om i landet ser vi att den möjligheten finns. Du som arbetssökande kan genom vår hemsida enkelt se och söka de tjänster som är intressanta för just dig.

Senaste jobben

Regionsäljare till Sveriges snabbast växande nätauktionstjänst!

Regionsäljare till Sveriges snabbast växande nätauktionstjänst!

Blinto | Norrbottens län, Överkalix | Marknadsföring/försäljning

Se alla jobb i Kalix
Nyfiken på hur vi kan hjälpa dig?

Vi är Kalix lokalaste

OnePartnerGroup Kalix är en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Genom oss har du tillgång till lokal kompetens när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och HR-stöd. Vårt breda kontaktnät och goda lokalkännedom gör att vi också kan erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.
Certifikat
Svensk digital handel
DI Gasell
ID 06
Auktoriserat rekryteringsföretag
Auktoriserat bemanningsföretaag
Svenskt tillväxtindex
Svenskt näringsliv
Karriärföretag 2020
Social hållbarhet
Vi på OnePartnerGroup bryr oss om alla i vårt samhälle. Allt vi gör grundar sig i vår vilja att varje dag, på ett hållbart sätt, integrera människor i arbete. Därför jobbar vi aktivt och medvetet med Corporate Social Responsibility.
Kontaktuppgifter
Faktureringsadress

OnePartnerGroup Norr AB
Mogölsvägen 4
554 75 Jönköping
Besökadress
Staben, Furuhedsvägen 35A
952 31 Kalix
Resurs 1