Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Bemanning och rekrytering i Helsingborg - Hitta rätt person för rätt plats

Bemanning och rekrytering i Helsingborg - Hitta rätt person för rätt plats

Besökadress
Carl Krooks gata 18
252 25 Helsingborg
Sveriges trevligaste stad – Helsingborg. Här finns något för alla och näringslivet är brett och internationellt i och med att ett längre stenkast tar dig över sundet till Helsingör och den danska sidan.

Vi hjälper både dig som söker jobb och dig som söker personal genom att matcha rätt lediga jobb med rätt kandidat genom både rekrytering och bemanning.

Lediga jobb i Helsingborg

Vi är övertygade om att människor, och samhället i stort, behöver uppleva framgångar för att må bra och växa. Och här vill vi vara med och bidra med vår breda kompetens av att matcha rätt kandidat med rätt arbetsplats.

 

Så vad brinner du för? Vårt mål är att du ska hitta just ditt drömjobb och eftersom vi har partnerskap med ett stort utbud företag inom olika yrkeskategorier runt om i landet ser vi att den möjligheten finns. Du som arbetssökande kan genom vår hemsida enkelt se och söka de tjänster som är intressanta för just dig.

Senaste jobben

Truckförare sökes!

Truckförare sökes!

OnePartnerGroup Skåne AB | Skåne län, Helsingborg | Lager/logistik/transport

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 3 oktober. Skynda dig att söka!
Se alla jobb i Helsingborg
Nyfiken på hur vi kan hjälpa dig?

Vi är Helsingborgs lokalaste

OnePartnerGroup Helsingborg är en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Genom oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och HR-stöd. Vårt breda kontaktnät och goda lokalkännedom gör att vi också kan erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

Vi är en trygg och professionell samarbetspartner som med kreativitet, hög kvalitet och ett mycket gott lagarbete, driver företag och människor framåt.
Mer om OnePartnerGroup
Vi samarbetar med
Certifikat
Social hållbarhet
Vi på OnePartnerGroup bryr oss om alla i vårt samhälle. Allt vi gör grundar sig i vår vilja att varje dag, på ett hållbart sätt, integrera människor i arbete. Därför jobbar vi aktivt och medvetet med Corporate Social Responsibility.
Faktureringsadress
[email protected]
OnePartnerGroup Helsingborg AB
Mogölsvägen 4
554 75 Jönköping
Besökadress
Carl Krooks gata 18
252 25 Helsingborg
Resurs 1