Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Bemanning och rekrytering i Helsingborg - Hitta rätt person för rätt plats

Besökadress
Carl Krooks gata 18
252 25 Helsingborg
Sveriges trevligaste stad – Helsingborg. Här finns något för alla och näringslivet är brett och internationellt i och med att ett längre stenkast tar dig över sundet till Helsingör och den danska sidan.

Vi hjälper både dig som söker jobb och dig som söker personal genom att matcha rätt lediga jobb med rätt kandidat genom både rekrytering och bemanning.

Lediga jobb i Helsingborg

Vi är övertygade om att människor, och samhället i stort, behöver uppleva framgångar för att må bra och växa. Och här vill vi vara med och bidra med vår breda kompetens av att matcha rätt kandidat med rätt arbetsplats.

 

Så vad brinner du för? Vårt mål är att du ska hitta just ditt drömjobb och eftersom vi har partnerskap med ett stort utbud företag inom olika yrkeskategorier runt om i landet ser vi att den möjligheten finns. Du som arbetssökande kan genom vår hemsida enkelt se och söka de tjänster som är intressanta för just dig.

Senaste jobben

Nu söker vi servicetekniker till välkänt företag i Helsingborg!

Nu söker vi servicetekniker till välkänt företag i Helsingborg!

OnePartnerGroup Skåne AB | Skåne län, Helsingborg | Övrigt

Senior – Applikationskonsult till Golden EDI

Senior – Applikationskonsult till Golden EDI

Golden EDI | Skåne län, Helsingborg | IT/Teknik

Lastbilsförare som är ute efter heltidsjobb? Se hit!

Lastbilsförare som är ute efter heltidsjobb? Se hit!

OnePartnerGroup Skåne AB | Skåne län, Helsingborg | Lager/logistik/transport

Nu söker vi en processoperatör till delikatessbranschen!

Nu söker vi en processoperatör till delikatessbranschen!

OnePartnerGroup Skåne AB | Skåne län, Bjuv | Industri/Produktion

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 24 maj. Skynda dig att söka!
Vi söker erfarna utvecklare!

Vi söker erfarna utvecklare!

Void Pointer AB | Skåne län, Helsingborg | IT/Teknik

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 31 maj. Skynda dig att söka!
Se alla jobb i Helsingborg
– en långsiktig affär

Rekrytering

Vår rekryteringsprocess är gedigen och genomtänkt och innehåller allt från behovsanalys till presentation av slutkandidater.

Det innebär att du får en effektiv rekrytering med hög kvalitet och en bra kandidatupplevelse. Vi tror på ett partnerskap där vi tillsammans skapar lösningar som driver människor och företag framåt.

Vi använder oss av flera olika verktyg för att hitta rätt kandidater snabbt, bland annat LinkedIn Recruiter. Vi är även licensierade i olika testverktyg, så som personlighets- och färdighetstester via ASSESSIO och vi är stolta över vår objektiva urvalsprocess. Genom den kan vi med väl beprövade metoder och grundlig research låta fakta och kompetens gå före snygga CVn. Vi är ett auktoriserat rekryteringsföretag. Vi mäter kandidatupplevelsen, på så sätt säkerställer vi ert arbetsgivarvarumärke genom hela rekryteringsprocessen.

Mer om rekrytering
– för tillfälliga behov

Bemanning

Behovet av medarbetare kan snabbt förändras. Vi hjälper dig med personalförsörjningen i alla lägen genom enkla och kostnadseffektiva lösningar. Oavsett vilken kompetens du behöver, kan vi hjälpa dig att hitta rätt person. Vi hyr ut kompetens för kortare och längre uppdrag inom bland annat ekonomi, IT, administration, produktion och distribution.

Vi har mycket god insyn i den lokala arbetsmarknaden och kan därför snabbt tillgodose dina personalbehov. Det gör att du kan fokusera på din verksamhet, medan vi löser dina kompetensbehov.

Vi kan erbjuda dig välutbildad, engagerad och pålitlig personal med bred erfarenhet från olika typer av företag och branscher. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och har självklart kollektivavtal och relevanta försäkringar för våra medarbetare.

Mer om bemanning

Hyrrekrytering

Hyrrekrytering innebär att du först hyr in en konsult under en överenskommen tid med målsättningen att ta över konsulten i anställning efter periodens slut. Vi anställer konsulten och står för provanställning. En hyrrekrytering är ett smidigt sätt för er som företag att ta in ny kompetens och prova på, om allt känns bra går anställning över till er efter en period.

Nyfiken på hur vi kan hjälpa dig?

Vi är Helsingborgs lokalaste

OnePartnerGroup Helsingborg är en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Genom oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och HR-stöd. Vårt breda kontaktnät och goda lokalkännedom gör att vi också kan erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

Vi är en trygg och professionell samarbetspartner som med kreativitet, hög kvalitet och ett mycket gott lagarbete, driver företag och människor framåt.
Mer om OnePartnerGroup
Vi samarbetar med
Certifikat
Social hållbarhet
Vi på OnePartnerGroup bryr oss om alla i vårt samhälle. Allt vi gör grundar sig i vår vilja att varje dag, på ett hållbart sätt, integrera människor i arbete. Därför jobbar vi aktivt och medvetet med Corporate Social Responsibility.
Faktureringsadress
[email protected]
OnePartnerGroup Helsingborg AB
Mogölsvägen 4
554 75 Jönköping
Besökadress
Carl Krooks gata 18
252 25 Helsingborg
Resurs 1