Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Välkommen till Eskilstunas lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag

Välkommen till Eskilstunas lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag

Besökadress
J A Selanders gata 1
632 18 Eskilstuna
Med ett stort historiskt arv som den stolta fristaden har Eskilstuna en viktig tillverknings- och stålindustri. Vi Eskilstuna-bor gör det vi tar oss an väldigt bra, det finns det bevis på både i musikens och idrottens världar.

Vi har ett stort lokalt nätverk och hjälper dig som ska ta nästa steg och söka nytt jobb eller ny personal. Vi matchar rätt kompetens med rätt lediga jobb genom både rekrytering och bemanning.

Lediga jobb i Eskilstuna

Vi är övertygade om att människor, och samhället i stort, behöver uppleva framgångar för att må bra och växa. Och här vill vi vara med och bidra med vår breda kompetens av att matcha rätt kandidat med rätt arbetsplats.

 

Så vad brinner du för? Vårt mål är att du ska hitta just ditt drömjobb och eftersom vi har partnerskap med ett stort utbud företag inom olika yrkeskategorier runt om i landet ser vi att den möjligheten finns. Du som arbetssökande kan genom vår hemsida enkelt se och söka de tjänster som är intressanta för just dig.

Senaste jobben

Vi söker nu juniora montörer!

Vi söker nu juniora montörer!

Lardells Sweden AB | Västmanlands län, Västerås | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
CE-Chaufförer sökes till Västerås

CE-Chaufförer sökes till Västerås

OnePartnerGroup | Västmanlands län, Västerås | Lager/logistik/transport

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 4 oktober. Skynda dig att söka!
Se alla jobb i Eskilstuna
Nyfiken på hur vi kan hjälpa dig?
Följ vår vardag

Vi är Eskilstunas lokalaste

OnePartnerGroup Eskilstuna är en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Genom oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och HR-stöd. Vårt breda kontaktnät och goda lokalkännedom gör att vi också kan erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

Vi är en trygg och professionell samarbetspartner som med kreativitet, hög kvalitet och ett mycket gott lagarbete, driver företag och människor framåt.
Mer om OnePartnerGroup

1 månads kostnadsfri provträning

För dig som anställd på OnePartnerGroup har du alltid ett mycket förmånligt erbjudande när du väljer att teckna medlemskap och börja träna hos oss på Actic.
Vi erbjuder dig hela Actic Eskilstuna med 3 st gym, över 80 gruppträningsklasser i veckan, 2 timmar med en personlig tränare och lägg därtill MYCKET glädje!
Vi bjuder dig även på 1 månads kostnadsfri provträning!
Certifikat
Social hållbarhet
Vi på OnePartnerGroup bryr oss om alla i vårt samhälle. Allt vi gör grundar sig i vår vilja att varje dag, på ett hållbart sätt, integrera människor i arbete. Därför jobbar vi aktivt och medvetet med Corporate Social Responsibility.
Faktureringsadress
[email protected]
OnePartnerGroup Mälardalen AB
Mogölsvägen 4
554 75 Jönköping
Besökadress
J A Selanders gata 1
632 18 Eskilstuna
Resurs 1