Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag i Borås

Besökadress
Göteborgsvägen 99 Hus 3, Våning 2
504 60 Borås
Här, i textilstaden Borås finns en stark tradition av företagsamhet och här har ett flertal välkända konfektionskedjor samlats kring såväl den tidigare postordern som den nuvarande och snabbrörliga jätten, e-handeln. Vi boråsare har alltid skapat våra affärer i takt med att samhället förändrats och har vår knalleanda i blodet.

Med vårt stora lokala nätverk hjälper vi dig som söker jobb och dig som söker personal genom att tillsätta lediga jobb med rätt kandidater genom både rekrytering och bemanning.

Lediga jobb i Borås

Vi är övertygade om att människor, och samhället i stort, behöver uppleva framgångar för att må bra och växa. Och här vill vi vara med och bidra med vår breda kompetens av att matcha rätt kandidat med rätt arbetsplats.

 

Så vad brinner du för? Vårt mål är att du ska hitta just ditt drömjobb och eftersom vi har partnerskap med ett stort utbud företag inom olika yrkeskategorier runt om i landet ser vi att den möjligheten finns. Du som arbetssökande kan genom vår hemsida enkelt se och söka de tjänster som är intressanta för just dig.

Senaste jobben

Produktionsplanerare

Produktionsplanerare

OnePartnerGroup Borås AB | Västra Götalands län, Ulricehamn | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Produktionsutvecklare

Produktionsutvecklare

OnePartnerGroup Borås AB | Västra Götalands län, Borås | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Saneringstekniker

Saneringstekniker

Ocab Väst AB - Borås | Västra Götalands län, Borås | Övrigt

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
C-chaufför med kranbilskort

C-chaufför med kranbilskort

Remondis AB | Västra Götalands län, Borås | Övrigt

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Industrimedarbetare

Industrimedarbetare

OnePartnerGroup Borås AB | Västra Götalands län, Svenljunga | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Se alla jobb i Borås
– en långsiktig affär

Rekrytering

Vår rekryteringsprocess är gedigen och genomtänkt och innehåller allt från behovsanalys till presentation av slutkandidater.

Det innebär att du får en effektiv rekrytering med hög kvalitet och en bra kandidatupplevelse. Vi tror på ett partnerskap där vi tillsammans skapar lösningar som driver människor och företag framåt.

Vi använder oss av flera olika verktyg för att hitta rätt kandidater snabbt, bland annat LinkedIn Recruiter. Vi är även licensierade i olika testverktyg, så som personlighets- och färdighetstester via ASSESSIO och vi är stolta över vår objektiva urvalsprocess. Genom den kan vi med väl beprövade metoder och grundlig research låta fakta och kompetens gå före snygga CVn. Vi är ett auktoriserat rekryteringsföretag. Vi mäter kandidatupplevelsen, på så sätt säkerställer vi ert arbetsgivarvarumärke genom hela rekryteringsprocessen.

Mer om rekrytering
– för tillfälliga behov

Bemanning

Behovet av medarbetare kan snabbt förändras. Vi hjälper dig med personalförsörjningen i alla lägen genom enkla och kostnadseffektiva lösningar. Oavsett vilken kompetens du behöver, kan vi hjälpa dig att hitta rätt person. Vi hyr ut kompetens för kortare och längre uppdrag inom bland annat ekonomi, IT, administration, produktion och distribution.

Vi har mycket god insyn i den lokala arbetsmarknaden och kan därför snabbt tillgodose dina personalbehov. Det gör att du kan fokusera på din verksamhet, medan vi löser dina kompetensbehov.

Vi kan erbjuda dig välutbildad, engagerad och pålitlig personal med bred erfarenhet från olika typer av företag och branscher. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och har självklart kollektivavtal och relevanta försäkringar för våra medarbetare.

Mer om bemanning

Hyrrekrytering

Hyrrekrytering innebär att du först hyr in en konsult under en överenskommen tid med målsättningen att ta över konsulten i anställning efter periodens slut. Vi anställer konsulten och står för provanställning. En hyrrekrytering är ett smidigt sätt för er som företag att ta in ny kompetens och prova på, om allt känns bra går anställning över till er efter en period.

Nyfiken på hur vi kan hjälpa dig?
Följ vår vardag

Vi är Borås lokalaste

OnePartnerGroup Borås är en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Genom oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och HR-stöd. Vårt breda kontaktnät och goda lokalkännedom gör att vi också kan erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

Vi är en trygg och professionell samarbetspartner som med kreativitet, hög kvalitet och ett mycket gott lagarbete, driver företag och människor framåt.
Mer om OnePartnerGroup
Vi samarbetar med
Certifikat
Social hållbarhet
Vi på OnePartnerGroup bryr oss om alla i vårt samhälle. Allt vi gör grundar sig i vår vilja att varje dag, på ett hållbart sätt, integrera människor i arbete. Därför jobbar vi aktivt och medvetet med Corporate Social Responsibility.
Faktureringsadress
[email protected]
OnePartnerGroup Borås AB
Mogölsvägen 4
554 75 Jönköping
Besökadress
Göteborgsvägen 99 Hus 3, Våning 2
504 60 Borås
Resurs 1