Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag i Åseda

Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag i Åseda

Besökadress
Olofsgatan 1
364 30 Åseda
I entreprenörskommunen Uppvidinge ligger Åseda, en modern och levande industriort. Här är var åttonde person egenföretagare vilket innebär att det finns en stor företagaranda.

Den företagarandan tar vi tillvara när vi hjälper dig som söker jobb och dig som söker personal. Vi matchar rätt kandidat med rätt tjänst bland våra lediga jobb genom både rekrytering och bemanning i vårt lokala nätverk.

Lediga jobb i Åseda

Vi är övertygade om att människor, och samhället i stort, behöver uppleva framgångar för att må bra och växa. Och här vill vi vara med och bidra med vår breda kompetens av att matcha rätt kandidat med rätt arbetsplats.

 

Så vad brinner du för? Vårt mål är att du ska hitta just ditt drömjobb och eftersom vi har partnerskap med ett stort utbud företag inom olika yrkeskategorier runt om i landet ser vi att den möjligheten finns. Du som arbetssökande kan genom vår hemsida enkelt se och söka de tjänster som är intressanta för just dig.

Senaste jobben

Ekonomiansvarig till PG & WIP i Åseda

Ekonomiansvarig till PG & WIP i Åseda

PG & Wip AB | Kronobergs län, Uppvidinge | Ekonomi/redovisning/inköp

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 26 mars. Skynda dig att söka!
Se alla jobb i Åseda
Nyfiken på hur vi kan hjälpa dig?

Vi är Åsedas lokalaste

OnePartnerGroup Åseda är en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Genom oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och HR-stöd. Vårt breda kontaktnät och goda lokalkännedom gör att vi också kan erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden med olika kompetenskrav.

Vi är en trygg och professionell samarbetspartner som med kreativitet, hög kvalitet och ett mycket gott lagarbete, driver företag och människor framåt.
Mer om OnePartnerGroup
Certifikat
Svensk digital handel
DI Gasell
ID 06
Auktoriserat rekryteringsföretag
Auktoriserat bemanningsföretaag
Svenskt tillväxtindex
Svenskt näringsliv
Karriärföretag 2020
Social hållbarhet
Vi på OnePartnerGroup bryr oss om alla i vårt samhälle. Allt vi gör grundar sig i vår vilja att varje dag, på ett hållbart sätt, integrera människor i arbete. Därför jobbar vi aktivt och medvetet med Corporate Social Responsibility.
Faktureringsadress
[email protected]
EPAB Höglandet AB
Mogölsvägen 4
554 75 Jönköping
Besökadress
Olofsgatan 1
364 30 Åseda
Resurs 1