Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag i Alingsås

Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag i Alingsås

Besökadress
Södra Ringgatan 37
441 33 Alingsås
Välkommen till Potatisstaden, vackert beläget vid Mjörn och Gerdsken får du närheten till både stadspuls och friluftsliv. Vi på OnePartnerGroup Alingsås kan med vårt breda nätverk hjälpa dig med både bemanning och rekrytering. Vi är vana att arbeta med både de mindre tjänsteföretagen och de stora produktionsfabrikerna. 

Vi hjälper dig matcha med rätt person eller med rätt företag. Välkommen till oss.

Lediga jobb i Alingsås

Vi är övertygade om att människor, och samhället i stort, behöver uppleva framgångar för att må bra och växa. Och här vill vi vara med och bidra med vår breda kompetens av att matcha rätt kandidat med rätt arbetsplats.

 

Så vad brinner du för? Vårt mål är att du ska hitta just ditt drömjobb och eftersom vi har partnerskap med ett stort utbud företag inom olika yrkeskategorier runt om i landet ser vi att den möjligheten finns. Du som arbetssökande kan genom vår hemsida enkelt se och söka de tjänster som är intressanta för just dig.

Nyfiken på hur vi kan hjälpa dig?

Vi är Alingsås lokalaste

OnePartnerGroup Alingsås är en komplett leverantör av kompetens inom yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Genom vårt breda kontaktnät och lokala kännedom hjälper vi dig med rekrytering, bemanning, utbildning och HR-stöd.
Vi samarbetar med
Alingsås handboll
Certifikat
Svensk digital handel
DI Gasell
ID 06
Auktoriserat rekryteringsföretag
Auktoriserat bemanningsföretaag
Svenskt tillväxtindex
Svenskt näringsliv
Karriärföretag 2020
Social hållbarhet
Vi på OnePartnerGroup bryr oss om alla i vårt samhälle. Allt vi gör grundar sig i vår vilja att varje dag, på ett hållbart sätt, integrera människor i arbete. Därför jobbar vi aktivt och medvetet med Corporate Social Responsibility.
Faktureringsadress
[email protected]
OnePartnerGroup Borås AB
Mogölsvägen 4
554 75 Jönköping
Besökadress
Södra Ringgatan 37
441 33 Alingsås
Resurs 1