Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Nu är vi </br>OnePartnerGroup

Nu är vi
OnePartnerGroup

Sedan den 1 maj 2021 är vi OnePartnerGroup, Sveriges lokalaste rekrytering- och bemanningsföretag. Det innebär att vi kan erbjuda samma lokala tillgänglighet, men med bättre resurser och ett kraftigt utökat nätverk.
Stefan Alvarsson om OnePartnerGroups satsning i Norrbotten
Efter ett turbulent år som satt ”AB Sverige” på tuffa prov står OnePartnerGroup redo att växa vidare med kunder i hela landet. Nästa steg i den offensiva lokala strategin är förvärvet av bemannings- och rekryteringsföretaget Ponto i Norrbotten. ”OnePartnerGroup står starkt inför framtiden och nu växlar vi upp”, säger Stefan Alvarsson, grundare och koncern-VD.
Hitta till oss!

HITTA RÄTT I ARBETSLIVET

Att byta jobb innebär ett nytt kapitel i livet. Nya kollegor varvas med spännande uppgifter och ansvarsområden. Här på OnePartnerGroup matchar vi ihop arbetstagare med arbetsgivare och ser till att ni får utrymme att utvecklas tillsammans!

Våra tjänster inom rekrytering och bemanning

Allt fler upptäcker fördelarna med att ta professionell hjälp för att hitta och kvalitetssäkra rätt kompetens till sitt företag. Här kan vi på OnePartnerGroup hjälpa till med hela eller delar av din rekrytering. Vi känner den lokala marknaden väl och kan snabbt sätta oss in i just ditt behov. Grunden i vårt tjänsteutbud är rekrytering och bemanning.

Effektiv bemanning

Både höga arbetstoppar och plötslig frånvaro kräver att man snabbt måste täcka upp med riktigt bra medarbetare. Genom att hyra in personal ser du till att klara av det dagliga arbetet och får samtidigt träffa en möjlig framtida kollega!

Träffsäker rekrytering

Sällan är det så viktigt att träffa rätt som under en rekryteringsprocess. Ponto har lång erfarenhet från att hitta de bästa tänkbara kandidaterna som vill växa tillsammans med ert företag!