Östersund

Välkommen till Jämtlands lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag

Det var i Östersund allt började 1996 när företaget startade. På OnePartnerGroup i Östersund har vi vuxit och utvecklats med våra kunder i över 20 år. Det är därför vi idag kan erbjuda en sådan bredd inom rekrytering och bemanning. Vi arbetar med olika roller inom produktion, verkstadsindustri, lager och logistik, IT, administration, ekonomi och har mycket goda kontaktnät med kandidater till många typer av tjänstemannauppdrag.

Vi är Jämtlands lokalaste

Ser dina unika behov
Med vår långa närvaro har vi byggt upp både erfarenhet och ett stort nätverk. Vi har alltid funnits nära kunderna och känner det lokala näringslivet väl. Det gör att vi kan hjälpa dig med hela rekryterings- och bemanningsprocessen, eller delar av den.

– Det är en spännande tid nu. Många företag är i behov av att rekrytera och anställa, vilket vi tycker är kul. Varje kunds behov är unikt och vi lyssnar alltid in kundens förutsättningar och önskemål, berättar Christoffer Sjöstedt som är vd på OnePartnerGroup, före detta Kornboden, i Östersund.

Säkrar kompetens lokalt och utifrån
Att hitta den rätta personen vid rekryteringar är ett jobb som kräver både kunskap och bra tillvägagångssätt. OnePartnerGroup har rekryterare som gör både intervjuer och tester enligt en kompetensbaserad rekryteringsmodell. Här blir erfarenheten viktig – att kunna skapa en helhetsbild av kandidaten, ge rekommendationer och sedan hjälpa kunden med urvalet av rätt kandidater.

– Vi breddar hela tiden våra nätverk och är vägen in till arbete. Det handlar om att finnas där våra kandidater är och veta vilka kanaler som funkar bäst. För oss är det också självklart att samverka med andra aktörer för att exempelvis locka hemvändare att flytta tillbaka, men också locka hit nya människor. Vi har ett ansvar att representera Jämtland/Härjedalen och näringslivet på bästa sätt för att hjälpa våra kunder att säkra rätt kompetens, avslutar Christoffer Sjöstedt.

Certifikat

Laddar...