Örnsköldsvik

Välkommen till Örnsköldsviks lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag

När du behöver förändra eller stärka kompetensen i ditt företag är det bra att ta in experthjälp. På OnePartnerGroup i Ö-vik har vi lång erfarenhet av att se hur en organisation kan bli mer effektiv eller på vilket sätt en arbetsgrupp behöver kompletteras. Och vi vet hur vi ska hitta rätt kandidater. Utifrån dina specifika förutsättningar kan vi finnas med i hela eller delar av en rekryteringsprocess.

Vi är Örnsköldsviks lokalaste

Ta professionell hjälp så slipper du dyra felrekryteringar
Utifrån dina specifika förutsättningar kan vi finnas med i hela eller delar av en rekryteringsprocess. Allt fler, även mindre tjänsteföretag, väljer att ta hjälp att hitta sin nästa medarbetare. Vissa kunder väljer att ta hjälp genom hela rekryteringsprocessen medan andra tar in en second opinion för att undvika misstag som kostar mycket pengar. De har själva letat fram tänkbara personer och känner en trygghet i att vi gör en professionell bedömning innan de anställer.

Expandera med inhyrd personal
Vi jobbar nära våra kunder och vet att det ibland kan kännas osäkert att anställa eftersom man inte vet hur framtiden ser ut. Bemanning är ett bra alternativ om man inte vet om en uppgång är tillfällig eller kommer att hålla i sig. Malin Vedman är vd på OnePartnerGroup, före detta Kornboden, i Ö-vik och berättar att det blir allt vanligare med inhyrd personal och då både som arbetare och tjänsteman.

– Här kan vi verkligen göra skillnad genom att hjälpa till att hitta duktiga personer som till en början kan hyras in från oss. Om man trivs med varandra kan det sedan övergå i en anställning hos kunden. Eftersom vi funnits länge i Ö-vik och det faktum att vi bor och lever här, gör att vi har byggt upp ett stort kontaktnät och har full koll på marknaden. Vår auktorisation innebär en trygghet för kund och konsult.

Med fokus på ditt behov idag
Vi är alltid ärliga och realistiska gentemot våra kunder om vad som är möjligt. Du ska alltid kunna lita på att vi vill ditt bästa. Vårt sätt att vara öppna för kundernas behov har dessutom gett oss uppdrag från flera andra städer och orter främst i Norrland. Och i takt med att vårt kontaktnät växer, ökar även möjligheterna ytterligare att hitta riktigt bra kandidater till din rekrytering.

Certifikat

Laddar...