Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Välkommen till Örnsköldsviks lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag

Faktureringsadress
[email protected]
OnePartnerGroup Örnsköldsvik AB
Mogölsvägen 4
554 75 Jönköping
Besökadress
Strandgatan 21
891 33 Örnsköldsvik
När du behöver förändra eller stärka kompetensen i ditt företag är det bra att ta in experthjälp. På OnePartnerGroup i Ö-vik har vi lång erfarenhet av att se hur en organisation kan bli mer effektiv eller på vilket sätt en arbetsgrupp behöver kompletteras. Och vi vet hur vi ska hitta rätt kandidater. Utifrån dina specifika förutsättningar kan vi finnas med i hela eller delar av en rekryteringsprocess.

Lediga jobb i Örnsköldsvik

Vi är övertygade om att människor, och samhället i stort, behöver uppleva framgångar för att må bra och växa. Och här vill vi vara med och bidra med vår breda kompetens av att matcha rätt kandidat med rätt arbetsplats.

 

Så vad brinner du för? Vårt mål är att du ska hitta just ditt drömjobb och eftersom vi har partnerskap med ett stort utbud företag inom olika yrkeskategorier runt om i landet ser vi att den möjligheten finns. Du som arbetssökande kan genom vår hemsida enkelt se och söka de tjänster som är intressanta för just dig.

Senaste jobben

Företagssäljare till Modo Hockey

Företagssäljare till Modo Hockey

Västernorrlands län, Örnsköldsvik | Marknadsföring/försäljning

Administratör till Tryckluftcenter

Administratör till Tryckluftcenter

Västernorrlands län, Örnsköldsvik | Administration/kundservice

Nordic Flanges Rekryterar Svetsare

Nordic Flanges Rekryterar Svetsare

Västernorrlands län, Örnsköldsvik | Industri/Produktion

Montörer till Lättelement

Montörer till Lättelement

Västernorrlands län, Örnsköldsvik | Industri/Produktion

Elektronikmontörer till Örnsköldsvik i höst

Elektronikmontörer till Örnsköldsvik i höst

Västernorrlands län, Örnsköldsvik | Industri/Produktion

Se alla jobb i Örnsköldsvik
– en långsiktig affär

Rekrytering

Vår rekryteringsprocess är gedigen och genomtänkt och innehåller allt från behovsanalys till presentation av slutkandidater.

Det innebär att du får en effektiv rekrytering med hög kvalitet och en bra kandidatupplevelse. Vi tror på ett partnerskap där vi tillsammans skapar lösningar som driver människor och företag framåt.

Vi använder oss av flera olika verktyg för att hitta rätt kandidater snabbt, bland annat LinkedIn Recruiter. Vi är även licensierade i olika testverktyg, så som personlighets- och färdighetstester via ASSESSIO och vi är stolta över vår objektiva urvalsprocess. Genom den kan vi med väl beprövade metoder och grundlig research låta fakta och kompetens gå före snygga CVn. Vi är ett auktoriserat rekryteringsföretag. Vi mäter kandidatupplevelsen, på så sätt säkerställer vi ert arbetsgivarvarumärke genom hela rekryteringsprocessen.

Mer om rekrytering
– för tillfälliga behov

Bemanning

Behovet av medarbetare kan snabbt förändras. Vi hjälper dig med personalförsörjningen i alla lägen genom enkla och kostnadseffektiva lösningar. Oavsett vilken kompetens du behöver, kan vi hjälpa dig att hitta rätt person. Vi hyr ut kompetens för kortare och längre uppdrag inom bland annat ekonomi, IT, administration, produktion och distribution.

Vi har mycket god insyn i den lokala arbetsmarknaden och kan därför snabbt tillgodose dina personalbehov. Det gör att du kan fokusera på din verksamhet, medan vi löser dina kompetensbehov.

Vi kan erbjuda dig välutbildad, engagerad och pålitlig personal med bred erfarenhet från olika typer av företag och branscher. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och har självklart kollektivavtal och relevanta försäkringar för våra medarbetare.

Mer om bemanning

Hyrrekrytering

Hyrrekrytering innebär att du först hyr in en konsult under en överenskommen tid med målsättningen att ta över konsulten i anställning efter periodens slut. Vi anställer konsulten och står för provanställning. En hyrrekrytering är ett smidigt sätt för er som företag att ta in ny kompetens och prova på, om allt känns bra går anställning över till er efter en period.

Kontakta oss
Tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp eller har frågor om våra tjänster och lediga jobb i Örnsköldsvik.
Följ vår vardag

Vi är Örnsköldsviks lokalaste

Ta professionell hjälp så slipper du dyra felrekryteringar
Utifrån dina specifika förutsättningar kan vi finnas med i hela eller delar av en rekryteringsprocess. Allt fler, även mindre tjänsteföretag, väljer att ta hjälp att hitta sin nästa medarbetare. Vissa kunder väljer att ta hjälp genom hela rekryteringsprocessen medan andra tar in en second opinion för att undvika misstag som kostar mycket pengar. De har själva letat fram tänkbara personer och känner en trygghet i att vi gör en professionell bedömning innan de anställer.

Expandera med inhyrd personal
Vi jobbar nära våra kunder och vet att det ibland kan kännas osäkert att anställa eftersom man inte vet hur framtiden ser ut. Bemanning är ett bra alternativ om man inte vet om en uppgång är tillfällig eller kommer att hålla i sig. Malin Vedman är vd på OnePartnerGroup, före detta Kornboden, i Ö-vik och berättar att det blir allt vanligare med inhyrd personal och då både som arbetare och tjänsteman.

– Här kan vi verkligen göra skillnad genom att hjälpa till att hitta duktiga personer som till en början kan hyras in från oss. Om man trivs med varandra kan det sedan övergå i en anställning hos kunden. Eftersom vi funnits länge i Ö-vik och det faktum att vi bor och lever här, gör att vi har byggt upp ett stort kontaktnät och har full koll på marknaden. Vår auktorisation innebär en trygghet för kund och konsult.

Med fokus på ditt behov idag
Vi är alltid ärliga och realistiska gentemot våra kunder om vad som är möjligt. Du ska alltid kunna lita på att vi vill ditt bästa. Vårt sätt att vara öppna för kundernas behov har dessutom gett oss uppdrag från flera andra städer och orter främst i Norrland. Och i takt med att vårt kontaktnät växer, ökar även möjligheterna ytterligare att hitta riktigt bra kandidater till din rekrytering.
Mer om OnePartnerGroup
Certifikat
Social hållbarhet
Vi på OnePartnerGroup bryr oss om alla i vårt samhälle. Allt vi gör grundar sig i vår vilja att varje dag, på ett hållbart sätt, integrera människor i arbete. Därför jobbar vi aktivt och medvetet med Corporate Social Responsibility.
Faktureringsadress
[email protected]
OnePartnerGroup Örnsköldsvik AB
Mogölsvägen 4
554 75 Jönköping
Besökadress
Strandgatan 21
891 33 Örnsköldsvik
Resurs 1